Jezive slike sa mesta gde je na Kosovu upucan Srbin Miljan: Stakla na autu popucala od metaka

Miljan D. je sada stabilno

  • 5
Mesto napada na Srbina na Kosovu Foto: Privatna arhiva

Sa mesta gde je danas na Kosovu ROSU upucao Srbina Miljana D, stižu jezive fotografije. Od rafalne paljbe, njegov auto je uništen.

Miljan D. je stabilno i na intenzivnoj je nezi.

Podsetimo, kako je saopštio direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, oko 11 i 30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić ROSU je pucao na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Miljan, Kosovo Foto: Privatna arhiva

Tom prilikom ranjen je Miljan D. dok je njegov suvozač Dušan S. tek puk srećom prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan. Delević je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu - saopštio je Petković.

On ističe da su pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i i razloga Rosu policija maltretira.

- Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na severu KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa kog svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi. Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini što se danas i pokazalo. Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM - zaključio je Petković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ls

    23. januar 2023 | 17:25

    Pa šta ljudi hoćete ako policija zaustavlja treba da se stane jer zato i plate prema tome ne sme se resikirati.

  • Ljubiša

    23. januar 2023 | 16:23

    Ma ko vas... Slušajte i dalje "mirovnjaka".

  • zztop

    23. januar 2023 | 18:04

    Pa zašto nisu stali , vidi se da je gepek prazan , a možda nije bio u vreme pucnjave...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA