≫ 

Đurić istakao da Novi Sad doživljava ekspanziju: Nastojaćemo da osvojimo i treću Evropsku prestonicu zelenila

-U poslednjih 10 godina Novi Sad se razvija i doživljava stvarno veliku ekspanziju - istakao je Đurić

  • 4

Gradonačelnik Grada Novog Sada, Milan Đurić, u videu na svom Instagram profilu istakao je da se grad razvija i doživljava veliku ekspanziju, te da posle dve titule očekuje u budućnosti da Novi Sad postane i evropska prestonica zelenila.

- Mislim da je velika privilegija za sve ljude koji dođu u Novi Sad, da budu Novosađani, da osećaju pripadnost našem gradu i da u odnosu na tu pripadnost daju neki doprinos razvoju našeg grada koji se, po meni, u poslednjih 10 godina razvija i doživljava stvarno veliku ekspanziju - istakao je Đurić i dodao da građani treba da veruju u njih koji danas vode Grad Novi Sad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

- Ne bih rekao da je politika našla mene, više sam odlučio da se njome bavim kako bih sve promenio, ono što smatram da nije valjalo ili da ne valja u gradu. Poruka za naše građane je da veruju u nas koji danas vodimo Grad Novi Sad. Svakako, ovo je politika kontinuiteta koju smo počeli 2012. godine, koju je Miloš Vučević vodio 10 godina. Mi nastavljamo tu politiku kontinuiteta, nastavljamo grad da razvijamo, želimo da naš grad raste i da posle dve prestonice, Evropske prestonice mladih i Evropske prestonice kulture, pokušamo i da postanemo u nekoj budućnosti Evropska prestonica zelenila - objavio je Đurić na instagramu.

Video: Iz kosmosa stigla čestitka Novosađanima i građanima Srbije za titulu Evropske prestonice kulture.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza NS

    25. januar 2023 | 16:52

    Baljezga. Novi Sad svakim novim danom sve više liči na neku raspalu srbijansku palanku, još malo pa će i Prokuplje lepši grad od Novog Sada biti.

  • Zoran

    25. januar 2023 | 16:55

    Kad će se napraviti Novi Sad na vodi pa povezati Dunav i Savu gliserskim saobraćajem da mogu stići za pola sata do prike koji živi na Beogradu na vodi!?

  • Marko

    25. januar 2023 | 16:38

    Sa galensom tesko da ce biti zelenila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA