U MediGroup porodilištu rođena 5000. beba

U godini u kojoj će proslaviti deceniju poslovanja, najveći privatni zdravstveni sistem ima dodatnih razloga za slavlje – u MediGroup porodilištu rođena je 5000. beba

  • 1
Medi Group Foto: Promo/ Medi Group

Andrej i njegova mama Anela osećaju se odlično, porođaj je protekao u najboljem redu, a beba je ocenjena najvišom ocenom, kako je istakla dr Marija Stanojević, koja je vodila porođaj. Kao znak pažnje, MediGroup sistem će im pokloniti pakete pregleda za prvu godinu bebinog života.

-Čitav tim našeg MediGroup porodilišta je svakoj mami posebno posvećen, i negujemo individualni pristup, kako bismo učinili da se osećaju sigurno i udobno u ovim najvažnijim trenucima. Nekoliko hiljada porodica i 5000 rođenih beba su jedinstvena potvrda da nas budući roditelji prepoznaju kao porodilište u kom će pronaći stručnost, podršku i razumevanje – izjavila je dr Stanojević.

Od osnivanja, MediGroup porodilište je simbol jedne od najboljih privatnih ginekoloških i akušerskih praksi, kao i vrhunske pedijatrijske ekspertize u prvim danima novorođenčeta. Prema rečima dr Slavena Nedeljkovića, načelnika ginekologije i akušerstva, poverenje je najbolji pokazatelj kvaliteta koji ova ustanova neguje.

-Ponosni smo na 5000 beba, njihove mame i porodice koje nam ukazuju poverenje već 10 godina. Zahvaljujući njima i našem posvećenom timu danas beležimo ovakve rezultate. Budućim majkama u našem porodilištu obezbeđeni su epidural analgezija, intenzivan medicinski nadzor mame i bebe, kao i prisustvo neonatologa tokom svakog porođaja. Uz praćenje najsavremenijih trendova u medicini, nastojimo da uslove u našem porodilištu prilagodimo individualnim potrebama mama i beba i najvažnije nam je da se uvek osećaju bezbedno i sigurno. Značajan jubilej koji proslavljamo nam je inspiracija da nastavimo da opravdavamo ukazano poverenje i ostanemo preporuka naših pacijenata - istakao je dr Nedeljković.

Nakon devet meseci iščekivanja, mama Anela kaže da se oseća divno i primećuje da je njen Andrej odmah nakon rođenja postao "zvezda" porodilišta u kom je rođen kao 5000. beba.

-Čim sam ostala trudna, želela sam da moje iskustvo porođaja bude prirodno uz epidural, a sad mi se ta želja ostvarila. Porođaj je prošao odlično i potpuno je novo iskustvo koje će mi ostati u prelepom sećanju. Pre trudnoće, mnoge sistematske i specijalističke preglede sam obavljala u MediGroup sistemu, te sam vođena iskustvom dobre prakse i u ginekologiji, odlučila da ću i trudnoću prepustiti rukama iskusnih specijalista ginekologije i akušerstva. U to nisam imala sumnje! Školice roditeljstva poput "Svet mama" i edukativne radionice stručnjaka iz MediGroup sistema su mi pomogle da shvatim šta se dešava tokom tih devet meseci i približile realnu sliku o tome šta nas očekuje tokom samog porođaja. Poverenje se stiče godinama, tako sam i odlučila da bez sumnje ovaj divan trenutak donošenja novog života poverim profesionalcima iz MediGroup porodilišta – izjavila je Anela Džuteski.

Tim vrhunskih stručnjaka, najsavremenija medicinska oprema, udobnost i sveobuhvatna briga za mame i bebe osnovne su odlike MediGroup porodilišta, najvećeg privatnog porodilišta u Srbiji. Opremljeno je modernim porođajnim salama, operacionom salom, jedinicom intenzivne nege i neonatološkom jedinicom, dok o svakoj mami i bebi brine tim lekara ginekologa, anesteziologa, neonatologa i nekoliko medicinskih sestara i babica – 24 sata dnevno, tokom čitavog boravka u porodilištu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мара

    26. januar 2023 | 16:22

    Ма да...цена је тричавих две хиљаде€ а када нешто крене по злу брже боље у Вишеградску или Фронт, хвала

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA