Bujanovčanka dobila jabuke umesto telefona koji je naručila: Platila ih 40.000 dinara, pa prijavila policiji

Da bi preuzela paket Bujanovčanka je poštaru morala da plati 40.000 dinara i prevara bi možda i uspela da nije insistirala da odmah pred dostavljačem otvori pošiljku

  • 4
Mobilni telefon jabuke

Foto-ilustracija: Shutterstock

Umesto mobilnog telefona od 40.000 dinara, koji je poručila preko popularnog oglašivačkog sajta, jedna Bujanovčanka dobila je tri jabuke. Prevaru je ipak sprečila policija, pišu Bujanovačke.

- Zamislite šok koji sam doživela kada sam u ponedeljak otvorila pošiljku i videla kutiju nekog drugog telefona, a u kutiji jabuke – priča ona za Bujanovačke.

Da bi preuzela paket ona je poštaru morala da plati 40.000 dinara i prevara bi možda i uspela da nije insistirala da odmah pred dostavljačem otvori pošiljku.

- Kad smo videli šta je u paketu, poštar mi je rekao da novac ne može da mi vrati, ali da odmah odem u poštu i pokušam da storniram uplatu. U pošti su me uputili na policiju, da prijavim prevaru, što sam i uradila, pa je po nalogu policije sprečeno da moj novac ode u ruke prevarantu – kaže ona.

A prevarant je iz Šapca, bar je tako stajalo u oglasu, međutim, policija je utvrdila da osobe koja je navedena kao pošiljalac uopšte nema u sistemu.

Ona sada čeka da joj pošta vrati novac, što je, kako joj je rečeno, pitanje dana, a nadležni će N. N. lice goniti za pokušaj prevare.

Sličnu situaciju doživeo je u isto vreme i jedan Vranjanac koji je umesto skupog telefona dobio krompir.- Ponuda jeste bila povoljna, ali ne nešto drastično da bih posumnjala na prevaru. Nikada do sada nisam kupovala preko tog sajta i očigledno je moje neiskustvo bilo presudno. Nisam gledala ocene prodavca, a trebalo je, sada to znam, mada mislim da nikada više neću kupovati ovako – kaže Bujanovčanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    27. januar 2023 | 06:26

    Pa koji sajt.....zasto krijete!?

  • Aha

    27. januar 2023 | 07:37

    Kakav sajt i savremene gluposti. Pomeriš dupe i odeš do prodavnice, vidiš šta i od koga kupuješ

  • Miki

    27. januar 2023 | 08:07

    Pa kupuj opet,oces da kupis novi i skupi tel za male pare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA