≫ 

Umro od tuge za gluvonemim bratom: Milisav jecao, otišao iza kuće, a onda je pronađen mrtav

Poznato je da je njegov brat teško primio tu vest

  • 5
Beživotno telo, leš Foto: Pixabay

Večeras, nešto pre 17 časova, umro je, iznenada, u dvorištu porodične kuće Milisav Maksimović (49), pošto je samo manje od sat vremena pre toga obavešten da mu je umro brat Milan( 47) u Sloveniji.

Milan, inače gluvonem, bio je u Sloveniji, gde je igrao utakmice sa gluvonemima, u organizaciji njihovih udruženja, što je često činio. Bio je vrstan fudbaler, koji je, i dalje, igrao „kao mladić“.Uzroci njegove smrti su još, zvanično, nepoznati, prenose Novosti.

Poznato je da je njegov brat teško primio tu vest.

Jauci su se čuli na sve strane oko njihove kuće, nedaleko od železničke pruge i stanice. Milisav je, u jednom trenutku, otišao iza kuća. Nije ga bilo neko vreme, onda su ga ukućani, komšije i prijatelji tražili i pronašli mrtvog. Lekari su samo konstatovali smrt.

- Klasičan primer kako je bratovljevo srce „puklo“ od tuge. Živeli su u istom dvorištu. Milisav je imao troje dece, a Milan dvoje -pričaju rođaci Maksimovića iz Tršića, koji su odmah došli, ne sluteći da jednu tragediju prati, istovremeno i druga.

Jecaji, tuga, muka i bol ne prestaju.Pored dece i supruga za dvojicom Maksimovića, inače divnih i časnih, i pre svega vrednih ljudi, plaču i jauči njihov a čeljad i majka Milanka.

-Ni u najcrnjem snu nismo mogli ovako nešto da usnimo. Kakvi su to momci, delije, karakteri...Eto, zato su se ljudi „slili“ u njihovo dvorište, da teše, pomognu, ali utehe nema - kaže ujak Milanov i Milasavljev Milutin Matić iz Vukovog Tršića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA