Iščupali saobraćajni znak, pa ga ostavili nasred puta: Ugrožena bezbednost vozača u Preljini

Iščupan je znak upozorenja vozačima, koji se kreću preko nekadašnjeg železničkog mosta u Preljini

  • 0
čačak, saobraćajni znak Foto: Rina.rs

Tokom noći između subote na nedelju, nepozanati počinilaci, iz za sada neutvrđenih razloga isčupali su saobraćajni znak koji je bio postavljen kao upozorenje vozačima koji se kreću preko nekadašnjeg železničkog mosta u Preljini, kao obaveštenje o prvenstvu prolaza i tako ugrozili bezbednost vozača.

- Iščupali su znak koji je težak više od 50 kilograma, a zatim, ne razmišljajući da nekome u to doba mogu da ugroze život, ostavili znak nasred kolovoza. Prosto je neverovatno da takvih ljudi danas ima. Morali smo da ga sklonimo da puta, kako ne bi se desio scenario od pre nekoliko meseci, kada je jedan vozač pod sličnim okolnostima sleteo u reku Čemernicu pored samog mosta - kaže za agenciju RINA, Miloš koji svakodnevnom prolazi preko ovog mosta.

Međutim, ovo nije prvi slučaj u kom prestupnici uništavaju saobraćajne znakove, koji u mnogim situacijama upozoravaju vozače na moguće prepreke na putu i tako spasavaju živote.

- Samo na putu ka Ovčar Banji, u mestu Ridjage preko noći je isčupano više od 17 znakova, za koje znam da niko nije odgovarao, a kasnije to mi moramo da platimo - priseća se on.

On apeluje na nadležne da pokušaju da nađu prestpunike koji se tako ponašaju nad tuđom imovinom i kazne ih na adekvatan način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA