≫ 

Čuli smo škripanje kočnica, od siline udarca skotrljao sam se pod kamion: Otac šestoro dece povređen u udesu

Radnik JKP "Šumadija", tridesetogodišnji Gaši Haljilji, teško je povređen u sinoćnjem udesu na kragujevačkom Bubnju

  • 0

Radnik JKP "Šumadija", tridesetogodišnji Gaši Haljilji, koji je teško povređen u sinoćnjem udesu na kragujevačkom Bubnju, ima prelom slabinskih pršljenova i nije životno ugrožen, navodi Infokg.

Do nesreće je došlo sinoć oko 18.30 časova u Zmaj Jovinoj ulici u Kragujevcu, kada je taksi vozilo udarilo radnika gradske čistoće na kolovozu, a zatim u kamion za odvoz smeća. Ekipa Hitne pomoć je zbrinula Gašija i prevezla ga u Univerzitetski klinički centar. Hospitalizovan je na Klinici za ortopediju i traumatologiju.

- Brat i ja smo bili zajedno u smeni, ja sam bio na drugoj strani, čekali smo samo da se spusti kontejner i odjednom smo čuli jako škripanje kočnica, nisam imao vremena ni da se okrenem da pogledam. Od siline udarca skotrljao sam se ispod kamiona, do zadnjih točkova i samo sam gledao što pre da se izvučem, plašio sam se da vozač ne spusti ručnu - kaže Haljilji.

Povređenog radnika JKP “Šumadija” posetili su gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i direktor preduzeća Marko Vujnović.

Gradonačelnik Nikola Dašić poželeo je da se otac šestoro dece što pre oporavi i vrati porodici i svom poslu.

- Doktori kažu da povreda zahteva mirovanje i da neće imati nikakve posledice. Bitno je da je u dobrim rukama - rekao je Dašić.

Želje kolektiva JKP Šumadija za brz oporavak preneo je direktor preduzeća Marko Vujnović, koji rekao da će preduzeće biti uz Gašija i njegovu porodicu tokom oporavka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Никола Дашић (@nikoladasickg)

Video: Auto zgužvan kao konzerva: Stravična saobraćajna nesreća na Mostu na Adi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA