≫ 

Vlasnik prodaje šarplaninca za 50 evra,"a može i zamena za bicikl": Slika psa još tužnija, u blatu i bez vode

Prelepi crno - beli šarplaninac, star 10 meseci, očigledno nije imao sreću da naiđe na dom i vlasnike koji će mu pružiti ljubav i pristojne uslove za život

  • 50
Šarplaninac Foto: Shutterstock

"Šarplaninac na prodaju, 50 evra, može zamena za bicikl" sastav je oglasa koji je razgnevio mnoštvo ljudi. Ubrzo se zbog svog krajnje neprimerenog i sramnog sadržaja za jednog kućnog ljubimca našao na društvenim mrežama gde je sakupio mnoštvo negativnih komentara. Pančevac koji je odlučio da proda svog psa prema kome, zaključuje se iz oglasa, nema nikakve emocije nije se libio da javno podeli da je spreman da živo biće proda za malo gvožđa.

Prelepi crno - beli šarplaninac, star 10 meseci, očigledno nije imao sreću da naiđe na dom i vlasnike koji će mu pružiti ljubav i pristojne uslove za život.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Male šape velikog srca (@malesapevelikogsrca)

Na fotografijama se vidi katastrofalno okruženje u kojem boravi. U blatu, vezan lancem i sa praznom šerpom za vodu provodi dane u domaćinstvu svojih vlasnika.

Na ovog neodoljivog psa mnogi su se sažalili, a neki strahuju da bi mogao završiti na ulici.

Nakon oglasa o "izgustiranom psu" i dalje vlada neverica da je odnos prema kućnim ljubimcima postao tako hladan i nemilosrdan.

Ipak na kraju dana verujemo da će ovaj pas otići u dom porodice koja će mu pružiti ljubav i nov život.

Video: Pas 7 km trčao za čovekom kako bi bio udomljen: Bio je toliko željan ljubavi da nije osećao umor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    1. februar 2023 | 20:42

    Užas... opet, bolje je i da proda psa, nego da ga ostavi na ulici ili u njivama, da umire polako od gladi i bolesti. Ljudi dragi, niko vas ne primorava da imate psa. Pročitajte i informišite se o svemu, pa vidite jeste li sposobni za život uz životinju ili ne. Jednostavno je. Verujem da za ovog psa slede bolji dani uz pravog i posvećenog vlasnika. Niti su psi za svakog niti je svako za psa.

  • Svasta

    1. februar 2023 | 20:44

    Mozda covek ni sam nema od cega da se izdrzava, bolje da ga proda, ili zameni, nego da ga pusti niz ulicu da bude lutalica.

  • Super Brundo

    1. februar 2023 | 22:21

    Sarplaninac je odlican cuvar.Veran je do smrti i jedan je od retkih pasa koji moze da ubije vuka.Zato se koristi kao cuvar stoke na planinama.To nije pas za zatvoren prostor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA