≫ 

Telegraf.rs u januaru 2. portal u Srbiji po broju jedinstvenih korisnika

Pioniri smo u stvaranju ekskluzivnog sadržaja

  • 14
Telegraf.rs Foto: Aleksey Funtap/Profimedia, Santi Rattanaburi/Profimedia, Telegraf.rs

Dragi čitaoci, portal Telegraf.rs se u januaru popeo na drugo mesto najčitanijih portala u Srbiji, prema zvaničnoj Gemius listi, dostupnoj na ovom linku. Čak 70 odsto korisnika interneta u Srbiji bira da čita naše vesti. U januaru nas je posetio 3.413.481 jedinstveni korisnik, čitaoci su posetili naš sajt ukupno 29.569.278 puta i otvorili 93.968.133 strana.

Ovaj uspeh ne bismo ostvarili bez vas koji nas redovno pratite i koji znate da samo na Telegraf.rs možete dobiti proverene, brze i jedinstvene informacije iz Srbije, regiona i celog sveta.

Mi postojimo od 2012. godine i nemamo svoje štampano izdanje, prvi smo online medij u Srbiji koji se ne naslanja na štampani brend, koji ne čuva ništa za sutra, već objavljuje odmah, ekskluzivno, uz sjajne fotografije i video-zapise naših foto-reportera i snimatelja.

Naš uspeh je upravo zato još veći, a vama hvala što ste prepoznali našu vrednost, što ste deo našeg posvećenog tima, što pratite naš ekskluzivni sadržaj na rubrikama Vesti - Srbiju, Beograd, Hroniku, Humano, Svet, Jugosferu, Jetset, Zanimljivosti, Hi-Tech, Pop kulturu, Život i stil, i posebno odvojene ekonomske teme na Telegraf Biznisu, koji je naš nagrađivani deo sajta zbog svog jedinstvenog sadržaja. Hvala što ste dan i noć podrška našoj sportskoj redakciji, koja uvek prva i na najzanimljiviji način, uz ekskluzivne informacije, prati sva sportska dešavanja u Srbiji i svetu, uživo sa najvećih sportskih događaja - od fudbala, košarke, tenisa i ostalih sportova.

Jedini smo portal u Srbiji koji ima svoju muzičku produkciju - Love & Live, koja je postala prepoznatljivi deo Telegrafa i koja ima neverovatnu posećenost.

Prvi u Srbiji smo u luksuzno opremljenom studiju, gde rade iskusni montažeri, pokrenuli podkaste - Bizkast, gde smo domaćini viđenim ljudima iz sveta biznisa, Teoriju zdravlja - gde sa stručnjacima pričamo o najvažnijim zdravstvenim temama, kao i Sportkast - u kojem sa sagovornicima komentarišemo najaktuelnija sportska dešavanja.

Mi smo tu za vas 24 sata dnevno, brzi smo, tačni i originalni, u godini za nama smo vas izveštavali s terena od Bostona do Melburna, od Niša do Pariza, od Sarajeva do Rima. U 2023. očekujte još više ekskluzivnih ispovesti.

Hvala što verujete našem timu koji s vama komunicira putem društvenih mreža, što nas u rekordnim brojevima pratite na Fejsbuku (678.000 pratilaca), Instagramu (116.000 pratilaca), Twitteru (88.300 pratilaca), TikToku (28.600 pratilaca), Youtubeu (312.000 pratilaca), jer znate da ćete tu uvek videti ekskluzivni sadržaj.

Hvala što ste prepoznali kvalitetne teme na Ona.rs, našem sajtu koji obiluje životnim savetima, modnim editorijalima i gastronomskim emisijama. Hvala što pazite na svoje zdravlje, što pratite saradnju s renomiranim lekarima na E klinici, najkvalitetnijem zdravstvenom portalu u zemlji.

Hvala što ste naše priče na sajtu koji se bavi ljubimcima Ljubimci.telegraf.rs prepoznali kao autentičan i originalni sadržaj.

Nastavite da nas pratite, jer naš tim vam sprema brojne ekskluzivne priče i u 2023. godini.

Zato telefon u ruke, laptop ispred sebe i - čitamo se, gledamo i slušamo!

(Ekipa portala Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    1. februar 2023 | 16:15

    Čestitam! Mislim da ste poprilično objektivni, nema puno žute štampe i tabloida.Trudite se da što manje prenosite vesti drugih tabloida ili barem da ispod nekog naslova i slike da napišete na koji portal nas vodi link, jer na neke portale ne želim ni sekund svoje pažnje potrošnim i uvek se iznerviran kada dođe do toga.Takođe moje mišljenje je i da zbog mogućnosti komentara i direktnog učešća i razmene mišljenja čitalaca sa 1500 karaktera je nešto što vam u mnogome daje prednost i zbog čega ljudi koriste vaš portal.Samo tako nastavite i bićete i prvi.👍

  • Igor

    1. februar 2023 | 19:03

    Objektivno najkvalitetniji portal na trzistu. Steta sto nemate novine i televiziju.

  • Deni

    1. februar 2023 | 19:38

    Čestitke, mesto ste zaslužili. Daleko ste dogurali od početnog, tabloidnog sadržaja, na koji se mnogi u velikoj meri oslanjaju. Što manje toga, što više ozbiljnih i pre svega životnih tema kojima se bavite. Sve najbolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA