≫ 

Ja sam Milica Jovanović a i moja drugarica isto: Ovih 256 Milica Jovanović Srbiju dovelo do Ginisa

Kroz kompletan TC BIG Karaburma prelamali su se osmesi i sjajna energija. Devojke su nasmejane, organizatori veseli a veliki broj građana je takođe došao da podrži svaku Milicu Jovanović

  • 2

Milica Jovanović, jedno od najčešćih imena i prezimena i Srbiji, danas je i zvanično podvrđeno od strane Ginisove knjige rekorda, kada su se na jedno mestu okupile sve Milice Jovanović, a bilo ih je ukupno 256. 

Obaranje Ginisovog rekorda u Srbiji, nije toliko česta pojava, ali danas je oboren. Više od 250 pripadnica lepšeg i nežnijeg pola, oborilo je rekord. Veliki broj Milica okupio se u Beogradu, upisale su se na licu mesta i priložile lična dokumenta radi identifikacije, nakon čega je zabava mogla da počne.

Atmosfera je bila neverovatna, a dok su učesnice čekale u redu, otkrile su za Telegraf.rs kako se osećaju i šta očekuju. 

- Ja sam Milica Jovanović, iz Vladičinog Hana. Očekujem sjajnu zabavu, iz Niša je krenulo oko 30 Milica. Jako je čudno koliko nas ima, ali je atmosfera prelepa. Ovde je sa mnom i moja drugarica isto Milica Jovanović, koja je rođena s tim prezimenom a muž joj se isto preziva, tako da je to jako interesantno - priča nam Milica, a njena drugarica dodaje:

- Prelepo je ovde, dosta nas je i ova priča o meni je tačna. Srećna sam što obaramo rekod i očekujem sjajnu zabavu.

- I ja sam Milica Jovanović, očekujem sjajnu zabavu i srećna sam što sam ovde. Jako je lepo organizovani i jedva čekam da počne. Zanima me kakav će biti osećaj kad uđemo u salu i sednem između dve Milice Jovanović.

- Sjajna zabava, sjajan povod. Toliko nas je mnogo i prelepo nam je. Nisam upoznala neku devojku koja je na primer rođena kad i ja, ali očekujem da će se tokom druženja i to desiti.

Kroz kompletan TC BIG Karaburma prelamali su se osmesi i sjajna energija. Devojke su bile nasmejane, organizatori veseli a veliki broj građana je takođe došao da podrži svaku Milicu Jovanović.

Nakon prijava i provere podataka iz ličnih dokumenata, devojke su ušle u salu a onda je zabava počela. Nedugo zatim, sve Milice su se okupile u holu tržnog centra gde je i zvanično proglašen oboren Ginisov rekord.

- Oborili smo Ginisov svetski rekord i to u okupljanju najvećeg broja žena sa istim imenom i prezimenom. Oboren je u Tokiju prošle goine, sa imenom  Hirokazu Tanja u bioskopu. Međutim, mi smo danas bili bolji, na osnovu statistike najčešće prezime Jovanović i ime Milica. Odlučili smo zbog toga da organizujemo obaranje, a kampanja koju vodimo nosi naziv "Važno je zvati se Milica Jovanović" - rekao je Robert Čiban

- Neću družiti, znam da sve jako dugo traje ali se dosta žena javilo a procedure su stroge. Želeo bih svima da se zahvalim i svima vama na podršci. - rekao je Geln Poland predstavnik Ginisa predao sertifikat, a potom je uručio sertifikat i dodao:

- Odlično, prvi put sam u Beogradu i srećan sam veoma. Dolazim iz centrale Ginosove knjige rekorda, jako je lepa atmosfera u Beogradu i drago mi je da na jednom mestu vidim ovoliko devojaka sa istim imenom i prezimenom.

Nakon uručenja sertifikata, sve Milice su dobile poklon vaučere i razne poklone od sponzora, a sve prisutne zabavila je tradicionalnom muzikom Milica Dugalić koaj je muzikom razgalila sve prisutne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даца

    5. februar 2023 | 00:13

    Хаха баш симпатично ☺️ браво за све Милице 👏👏👏😁

  • Marija Jović

    5. februar 2023 | 08:30

    Ima ih sigurno i više, jer koliko vidim samo punoletne Milice su registrovane a verujem da ima i onih starijih koje nisu došle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA