≫ 

Džip sleteo u dubok kanal kod Topole: izvlačio ga traktor

Putnici iz volva su nа vreme izasli iz vozila i nema povređenih lica

  • 1
Nesreća kod Vinče Foto: RINA

Na magistralnom putu Topola - Rudnik, u selu Vinča, došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač džipa "volvo" beogradskih registarskih oznaka najverovatnije usled loših vremenskih uslova i snega na kolovozu izgubio kontrolu nad volanom i sleteo sa puta u kanal koji je dubok preko jednog metra.

- Sneg tako snežno veje i duva jak vetar, jedva smo ugledali vozilo koje je sletelo sa puta. Kako bi se džip izvukao iz kanala meštanin je pritekao u pomoć sa traktorom i povukao vozilo koje je nakon nekoliko minuta izvučeno iz dubokog kanala, rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Putnici iz volva su nа vreme izasli iz vozila i nema povređenih lica.

Sneg na teritoriji Šumadije pada satima, zbog čega se saobraćaj preko Rudnila odvija otežano. Na pojedinim mestima na kolovozu je oko 20 centimetara snega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    4. februar 2023 | 20:12

    Ljudi misle da se SUV (džipovi) vozila sa pogonom na sve točkove mnogo bolje ponašaju na snegu i klizavom, pa voze manje oprezno. Trebalo bi ali u praksi često nije tako. Težak auto, visoko težište malo veća brzina, sneg i bljuzgavica, očas džip prokliza... Pogon 4x4 je najbolji za vožnju vam puta, izvlačenje iz blata, snega , suv put...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA