Nestao Goran u Sokobanji, porodica traga za njim od petka: Nije poneo mobilni, dokumenta, ni novac

Potraga uveliko traje, kako navode, pretraženo je Podgrađe, srednje brdo do repetitora, deo oko Popovice, puštan je dron od Soko termi do mlinskog mosta

  • 0
Goran Nikodijević Foto: Privatna arhiva

Goran Nikodijević (39) nestao je u petak u Sokobanji, u naselju Carina.

U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu sa plavim linijama sa kapuljačom i crnu trenerku. Visok je 183 centimetra.

Njegov nestanak u petak je prijavljen policiji. Poslednji put je viđen oko podne kod menjačnice, gde je snimljen nadzornim kamerama.

Sa sobom nije poneo ni mobilni telefon, niti dokumenta, niti novac. Obrisana mu je pretraga i isključena gugl lokacija na telefonu još 23. januara.

Goran je razveden i ima dva maloletna deteta.

Porodica moli za bilo kakvu informaciju na broj telefona Goranovog brata Miloša - 065 3834807.

Goranov poznanik kaže da je komšinica u četvrtak u pola sedam uveče primetila da mu je ispred kuće bio parkiran crni džip. Nije videla tablice, ali joj je bilo čudno što je parkiran baš kod "ležećeg policajca", piše Pink.

Potraga uveliko traje, kako navode, pretraženo je Podgrađe, srednje brdo do repetitora, deo oko Popovice, puštan je dron od Soko termi do mlinskog mosta.

Navodno je neko javio policiji da je u subotu viđen u centru Sokobanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA