• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izmene na pojedinim deonicama zbog radova na Horgošu: Teretnjaci čekaju 180 minuta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na putu Novi Pazar - Ribariće, kod skretanja za naseljeno mesto Paljevo u toku su radovi na rekonstrukciji mosta Paljevo do 15. marta

  • 0
VESIC PUTEVI ZIMA

Foto: Tanjug/Predrag Mitić

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da je na auto-putu E-75, zona graničnog prelaza Horgoš, smer ka Horgošu, na prvom kilometru, u dužini od 40 metara, za saobraćaj zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom.

Za teretna motorna vozila u funkciji je devijacija. Na putu Beloljin - Rudare u toku su radovi na pojačanom održavanju do 15. februara, uz odvijanje saobraćaja shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na putu Novi Pazar - Ribariće, kod skretanja za naseljeno mesto Paljevo u toku su radovi na rekonstrukciji mosta Paljevo do 15. marta.

Saobraćaj na mostu odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila. Na putu Senta - Čoka, na mosti preko reke Tise na snazi je zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona.

Za ostala vozila ograničena brzina kretanja na 20 km/h.

Alternativni pravci su Kanjiža - Novi Kneževac, most kod Novog Kneževca i prevodnica preko reke Tise kod Novog Bečeja. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 sati na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnim prelazima Kelebija i Šid, na izlazima, zadržavanja za teretna motorna vozila su 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok