≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danijela i Neđo dobili četvrto dete, mališan prva beba u 2023. u Ljuboviji: Primer koji treba da slede i drugi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović i načelnik Opštinske uprave Vladimir Petrović posetili su porodicu Živković i simbolično im uručili ček u iznosu od 50.000 dinara

  • 0

Danijela i Neđo Živković su u januaru dobili četvrto dete, a tek rođeni dečak je prva beba rođena u ljubovijskom porodilištu u 2023. godini. Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović i načelnik Opštinske uprave Vladimir Petrović posetili su juče porodicu Živković i simbolično im uručili ček u iznosu od 50.000 dinara, piše Ljubovija info.

Predsednik Jovanović kaže da je ova porodica primer koji treba da slede i drugi bračni parovi, jer budućnost naše zemlje ostaje u rukama naše dece.

On dodaje da Opština Ljubovija izdvaja solidna novčana sredstva za podršku roditeljima, što zajedno sa iznosom koji daje Republika Srbija čini značajnu pomoć.

Porodica Živković zahvalila se predstavnicima opštine na dodeljenoj nagradi i ističu da im je taj novac važan za kupovinu svih osnovnih sredstava koja su potrebna za tek rođeno dete.

Video: Tanja se, sa petoro dece, mukom preselila u Barajevo: Krov im prokišnjava, nemaju grejanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA