≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije se znalo ko koga udara, letele su pepeljare i krigle: Snimak masovne tuče u šabačkoj kafani

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na tom snimku je samo mali deo opšte tuče, odnosno druge runde kada su se strasti donekle smirile

  • 14

Snimak masovne tuče prošlog vikenda u jednom restoranu u Šapcu, koji se pojavio na društvenim mrežama, zapanjio je sve koji su ga pogledali i sa razlogom je izazvao ogroman broj negativnih komentara.

- Na tom snimku je samo mali deo opšte tuče, odnosno druge runde kada su se strasti donekle smirile i pre nego što je po prijavi stigla policija. Na snimku se ne vidi obračun koji je prethodio, koji je bio žestok jer se nije znalo ko koga udara pa je kafana bila pravo bojno polje - otkriva naš izvor.

Pred fajront, tek što su muzičari završili poslednji blok, kako među mladima najčešće biva, iz još neutvrđenih razloga je krenula je rasprava, a potom neviđena tuča. Najmanje deset mladića i devojaka u opštoj makljaži se razračunavalo pesnicama, nogama, letele su krigle, čaše, pepeljare, kafanski inventar... Kafana se tresla od galame, psovki, guranja, pretnji i jauka dok su konobari pokušavali da smire i razvade zavađene goste. Oštećen je inventar, a najupečatljivi tragovi vandalizma su ostali po zidovima.

- Sva sreća da se ova kafanska bitka završila bez žrtava. Troje mladih koji su najteže prošli u tuči završilo je na urgentnom prijemu šabačke bolnice sa teškim telesnim povredama. Jednoj devojci je polomljena vilica i moraće da se operiše, a dva mladića su upućena u Beograd - naveo je izvor Telegrafa.

Policija istražuje detalje tuče koja je postala viralna i ima dosta posla u utvrđivanju uzroka do sada neviđenog obračuna mladih.

- U toku je postupak preduzimanja dokaznih radnji protiv više osumnjičenih lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda iz čl. 121 st. 1 i krivično delo učestvovanje u tuči iz čl. 123 Krivičnog zakonika - potvrđeno je našem portalu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu

Restoran se, inače, nalazi u užem centru grada i na dobrom je glasu zbog prijatne atmosfere i dobre hrane i zato je Šapčanima često izbor kada organizuju različite proslave. Za deset godina, koliko radi, u njemu se nije dogodio ni najmanji incident.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    10. februar 2023 | 12:44

    Nasilnici moraju da budu iza rešetaka tako je moglo nečije dete da nastrada ni krivi ni dužno posle je kasno nulta tolerancija za nasilnike

  • Mark

    10. februar 2023 | 16:22

    Marva najprostija.

  • RoBot

    10. februar 2023 | 17:46

    E to je kafana.. dok nema nozeva i pistolja, moze se podneti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA