≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor fotografije iz Novog Pazara: Voda crvena poput krvi uznemirila građane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se navodi, fotografije su dobili od jednog sugrađanina, koji je kazao da je ovaj prizor u Paralovu svakodnevnica

  • 2

Na Fejsbuk stranici organizacije za zaštitu okoliša "Za zdrav Novi Pazar" objavljene su fotografije iz, kako se navodi, novopazarskog naselja Paralovo, na kojima se vidi crvena tečnost.

- A ovo je, dragi naši, naselje Paralovo u Novom Pazaru. Da, ovo je takođe naš grad kojeg mnogo volimo i zaboravljamo da se grad ne voli rečima, već čistom rekom, zdravom životnom sredinom, zdravom decom u gradu. Ovo je horor našeg grada koji može da se zaustavi ali se godinama dopušta. Ne sme nam krv u rekama, na zemlji, oko nas biti normalna stvar, moramo tražiti čist i zdrav grad jer želimo živeti u zdravom gradu - piše u objavi na Fejsbuku.

Kako se navodi, fotografije su dobili od jednog sugrađanina, koji je kazao da je ovaj prizor u Paralovu svakodnevnica.

Klanice su jedan od najvećih zagađivača novopazarskih reka koje često poprime jarko crvenu boju od krvi životinja koje se u njima kolju i obrađuju, a potom ispuštaju u kanalizacione cevi i Jošanicu, Rašku ili Trnavicu.

Video: Sav teret koji nosi kratka Topčiderska reka: Puna je smeća i cevki sa sumnjivim sadržajem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfff

    13. februar 2023 | 19:19

    Pa sta radi ova nasa inspekcija???Pitamo inspekciju,."ZAŠTO" dozvoljavate ovo?Pa vi gospodo primate uredno platu svaki mesec,.pa radite svoj posao dostojanstveno,.zašto radite ovo gradjanima?Veliki znak uzvika Novopazarskoj inspekciji jer su oni direktni krivci za ovo!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA