≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaglavljeni čekamo duže od pola sata: Kilometarske kolone na auto-putu Miloš Veliki

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na auto-putu Miloš Veliki od ranih jutarnjih sati pojačan je intenzitet saobraćaja

  • 1
Gužve na auto-putu Miloš Veliki Foto: RINA

Sudeći po gužvama u saobraćaju mnogi si danas odlučili krenuti na mini odmor.

Na auto-putu Miloš Veliki od ranih jutarnjih sati pojačan je intenzitet saobraćaja, a u blizini iskljućenja u Pakovraću već su formirane dugačke kolone vozila. Ono što vozačima tek predstoji jesu gužve na magistralnom putu kroz Ovčarsko- kablarsku klisuru i dalje prema Užicu, Zlatiboru, Zlataru i Tari.

- Mislili smo da ćemo danas izbeći gužvu nadajući se da su se mnogi na putovanje odlučili sinoć. Međutim, pogrešili smo. U koloni čekamo skoro pola sata, put do Zlatibora će potrajati skoro duplo duže od onog što smo planirali - rekao je za RINU Danilo Paunović, vozač koji se našao u koloni.

Ono što će dodatno pojačati gužvu u saobraćaju danas jeste protest koji su meštani zakazali u Pakovraćau. Na taj način žele da izraze svoje nezadovoljstvo zbog eksproprijacije nnjihovih parcela zbog izgradnje upravo auto-puta Miloš Veliki.

- Došao sam skoro do prosjačkog štapa. Ono što su meni nudili za metar dedovine bilo je sramotno. Sve su obećavali, uzeli zemlju a kad je došlo da se naplati nama niko ništa ne uplaćuje. Znamo da su neki ljudi dobili novac, pa zato pitam šta je sa nama? Radim privatno mučim se. Znam da je auto-put važan, ali valjda i mi imamo neka prava - rekao je Mališa Pavlović.

Zbog protesta na auto-putu saobraćaj će biti blokiran dva sata, a sva vozila se usmeravaju na alternativni putni pravac preko sela Markovica.

Video: Gužve u gradu nakon praznika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    2. maj 2023 | 18:27

    Vučić je kriv. Podigao standard, napravio puteve, svi kupili kola, svi idu negde ne vikende i eto gužve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA