≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestali otac i šestogodišnja ćerka: Krenuli iz Beograda ka Zaječaru i otad im se gubi svaki trag

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima Draganove devojke, Jovane Jelenković, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni.

  • 1
Daničić Dragan i Milica Foto: Privatna arhiva

Juče oko 14:30, Dragan Daničić i Milica Daničić (6) krenuli su iz Beograda ka Zaječaru, kako bi otac odveo ćerkicu majci koja tamo živi i od tada im se gubi svaki trag. Ovu informaciju portvrdila je za Novosti majka devojcice uz apel za pomoć, pišu Večernje novosti.

Prema rečima Draganove devojke, Jovane Jelenković, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni. Apeluje na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predelu, krene u potragu za plavo-sivim džipom marke "Hyundai".

- Imali su u planu da posete nešto usput, neke vodopade ne znam ni ja. Trebalo je oko 7 da stigne u Zaječar da ostavi dete majci, ali je on od 17h nedostupan. Nestanak je prijavljen policiji - ispričala je Jovana Jelenković, Draganova devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    16. februar 2023 | 13:41

    Jel ovaj ima kratku ili dugu kosu? Verovatno je pibegao negde ako je dete pripalo majci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA