Vreme čitanja: oko 2 min.

Tamara Misirić ostvarila svoj veliki san: Okupila mališane u "Zmajevom gnezdu", uči ih važnim veštinama

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svakodnevno, Misirlićeva objavljuje snimke s mališanima i kako napreduju treninzi, a nedavno im je podelila i medalje

  • 0
Tamara Misirlić Foto: Instagram/Tamara Misrlić

Velika humanitarka Tamara Misirlić (21) iz Vranja, godinama pomaže svima kojima je pomoć potrebna. Sagradila je nekoliko kuća iz temelja, kupovala ogrev, donosila hranu i garderobu, obezbeđivala nameštaj i belu tehniku. Danas, ova mlada i obrazovana devojka živi svoj san. 

Tamara je pre nekoliko nedelja objavila da otvara školicu sporta "Zmaj", te je tom prilikom obavestila sve samohrane roditelje da svoju decu dovedu u školicu gde će ih ona trenirati potpuno besplatno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tamara Misirlic (@fondacija_tamara_misirlic)

Nakon uređivanja prostora, Tamara je počela sa trenizima, a podsetimo ona poseduje crni pojas kao i licencu za trenera karatea.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Tamara Misirlic (@fondacija_tamara_misirlic)

Svakodnevno, Misirlićeva objavljuje snimke s mališanima i kako napreduju treninzi, a nedavno im je podelila i medalje na dan državnosti republike Srbije.

- Danas smo sa najmladjima ispred udruženja patriota Srbije “Dušan Silni”, baš onako kako dolikuje obeležili najbitniji dan u istorijskom kalendaru - dan državnosti republike Srbije. U to ime čestitam svima Vama Karadjordjevo i Miloševo, ali i naše neprolazno, slavno Sretenje.

Dan slobode koji blista u kalendaru svega onog ko smo - šta smo nepokoreni uspeli da preživimo, uprkos svemu.

Sigurna sam da su mališani na ovom treningu naučili i shvatili značaj i lepotu naše države, ja im još jednom čestitam dan državnosti, uz želje da pre svega budu veliki ljudi, vrhunski sportisti i da srcem vole i ljube svoju državu Srbiju - napisala je Tamara. 

Sudeći po snimcima, oni su srećni kao i Tamara koja brine o njim, pored dva fakulteta koja studira, humanitarne fondacija i Udruženja patriota Srbije "Dušan Silni".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Školica Sporta Zmaj (@skolica_sporta_zmaj)

Mališanima želimo da postignu velike uspehe i zasluženo dobiju što više medalja, a Tamari da nastavi svojim postupcima da topi i najtvrđa srca.

Video: Veliki Novogodišnji intervju Tamare Misirlić velike humanitarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA