Vreme čitanja: oko 1 min.

"Devojka sa krilima" objavila prvi snimak sa ćerkom: Ne može da je zagrli, ali je zato čuva na grudima

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mama heroj", glasio je jedan od komentara

  • 7
Devojka sa krilima Foto: TikTok/Printscreen/marko_dejana

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko, poznatija kao "Devojka sa krilima" dobila je ćerku sa svojim partnerom Markom Nežićem, a tim povodom odmah je na društvenim mrežama podelila srećne vesti.

Nakon objave da je na svet donela prelepu ćerkicu kojoj je dala ime Lara, osvanuo je novi video na TikToku na kom se po prvi put mazi sa novorođenčetom, dok se ono, kako se na snimku vidi, smeje sve vreme.

"Baš joj je hladan nosić", rekla je Dejana na videu, a nakon što je čula bebin smeh upitala ju je: "Hoćeš li da pričaš nešto?".

@marko_dejana Ljubav naša najlepša ❤️❤️❤️ Lara 👸 . . . #birth #pregnancy #baby #pregnant #doula #newborn #postpartum #motherhood #midwife #love #homebirth #childbirth #birthphotography #birthwithoutfear #breastfeeding #naturalbirth #birthdoula #family #maternity #birthday #hypnobirthing #momlife #empoweredbirth #childbirtheducation #birthphotographer #babygirl #labor #babies #mom #midwifery ♬ original sound - Marko I Dejana

Komentari su se nizali na raznim jezicima, a većina njenih pratilaca poželala je da joj čestita na prinovi i poželi sreću u životu.

- Mama heroj - glasio je samo jedan od njih.

Podsetimo, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.

Video: Srpska sportistkinja bez ruku nacrtala neverovatan portret Novaka Đokovića i oduševila ga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Če

    25. februar 2023 | 22:49

    Cestitam neka nam je ziva i zdrava lepotica nasa.Mami brzi oporavak.

  • Sremac

    26. februar 2023 | 05:45

    Puno zdravlja sreće da ima tvoja porodica bas si sretna budi sretna sa porodicom

  • BB

    26. februar 2023 | 01:31

    Divno....najzad jedna lepa i ohrabrujuća vest....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA