≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogromno drvo palo na pešake u Užicu, povređeni žena i troje dece

Vreme čitanja: oko 1 min.

„Čula sam pucketanje i vrisak dece“, kazala je Užičanka koja se zadesila na šetalištu u trentku pada stabla

  • 1
Srušeno drvo, hitna pomoć Foto-ilustracija: Shutterstock, Marko Jovanović

Veliko stablo na gradskoj plaži u Užicu, pored reke Đetinje, srušilo se na ženu i troje dece koji su, srećnim spletom okolnosti, izbegli teže povrede.

Zbog vlažnog zemljišta, visoko i teško drvo se iz korena obrušilo na stazu omiljenog užičkog šetališta i, prilikom pada, krošnjom je zakačilo ženu i decu.

Oni su se danas, oko podneva, šetali gradskom plažom, kojom upravlja lokalno Javno preduzeće Veliki park.

„Čula sam pucketanje i vrisak dece. Drvo je palo na ženu i troje dece. Srećom, videla sam da su svi na nogama stigli do kola hitne pomoći“, kazala je za Danas Užičanka, koja se zadesila na šetalištu, u trentku pada stabla.

Policija je izašla na lice mesta, a ubrzo je stigla i ekipa hitne pomoći.

U užičkoj Službi hitne pomoći, Danasu je rečeno da su žena i troje dece „zadobili lakše povrede, da su zbrinuti i da su u dobrom zdravstvenom stanju“.

„Iz hitne pomoći, deca su upućena na pedijatriju Doma zdravlja, a odatle su prevezena na dalju dijagnostiku u bolnicu. I žena i deca su zadobili lakše povrede“, rečeno je Danasu u toj Službi.

Kako je danas neradni dan, iz uprave užičkog JP Veliki park, koje upravlja gradskom plažom i šetalištem pred Đetinje, na pozive naše redakcije niko se nije javljao da objasni u kakvom stanju su ostala stabla i da li su ona potencijalna pretnja bezbednosti građana.

Video: Kad ni za praznike nemaš sreće: Neverovatan snimak pada novogodišnje jelke na prolaznike

(Telegraf.rs/Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 13

    27. februar 2023 | 05:27

    Ima još drveća koje trebac odseći na plazi ,da bi gradjani mogli na miru šetati,medjutim sta je koga briga?Opstinari su od prelepog Užica napravili kasabu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA