Vreme čitanja: oko 1 min.

Pun kontejner leševa uginulih životinja, a oko njega još veći horor: Otužna scena na deponiji u Slepčeviću

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Horor u Srbiji", "Zar je toliko teško iskopati rupu i zakopati životinje?", "Najgori smo", samo su neki od komentara na užas koji, već uveliko, kruži društvenim mrežama

  • 4

Leševi uginulih prasića, svinja, teldi i goveda razbacani oko, već punog kontejnera uginulih životinja, stravičan su prizor na deponiji u mestu Slepčević kod Šapca. Potresna i zaprepašćujuća scena, kakva se retko može naći i na filmovima strave alarmira na nesasvesne meštane kojima ovakvi postupci ne predsatavljaju nelagodu, pa ih iznova ponavljaju.

"Horor u Srbiji", "Zar je toliko teško iskopati rupu i zakopati životinje?", "Najgori smo", samo su neki od komentara na užas koji, već uveliko, kruži društvenim mrežama.

Otužna slika u Slepčeviću, izgleda, pojedinicima ipak ne smeta, a neprijatan miris koji se širi ovim predelom, može se samo naslutiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba kabadahić

    28. februar 2023 | 15:38

    Staviti kamere kao svi normalni, gde god su deponije i udri po džepu.

  • Nenad

    28. februar 2023 | 16:12

    Da li se ovi što bacaju uginuli životinju mogu nazvati ljudi

  • Zoran

    1. mart 2023 | 08:50

    Ljudi ,vi ovde pišete o bacanju uginulih zivotinja na deponiji i pored kontejnera,ocigledno niste videli šta se dešava na putu Šabac Donje Crniljevo,u najlepšem delu prirode,na sred asvalta iz kamiona bacaju se mrtve ovce ,prasici dzakovi sa smećem,sa obe strane duzinom od deset km,dva kreveta zauzela jednu traku,i izgleda samo meni smeta,da smo jedan dan sin i ja sa svojom prikolicom i autom čistili i nosili otpad ,odeće skije plastike od kola,u reci svinja od 200 kg do nje još 3 manje,Nemac na takvoj lepoti pravi letnjikovac,pišem letke borim se protiv toga i ništa,nije mi jasno zasto drzava nista ne preduzima,imao sam strane goste živ sram me pojeo,ko može da razume ljude koji prođu kontejnere i iz kola baci džak smeća pored puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA