≫ 

"Našu bol ne želimo nikome": Roditelji dece poginule u saobraćaju traže kaznu od najmanje 15 godina zatvora

 ≫ 

Vera Janković, majka Nikoline Janković, devojčice poginule na pešačkom prelazu u Kragujevcu, rekla je svi brinemo o bezbednosti dece i da zajednički cilj treba da bude da što manje dece strada

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pop
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Otac

    02. mart 2023 | 17:37

    A sta da radimo sa nesavesnim lekarima, radnicima CZSR? Koliko je roditelja (na zalost medju njima sam i ja) koji su sahranili svoju decu zbog "strucnog" rada pojedinih radnika pomenutih institucija. Dva puta sam "obijao" vrata kojekavih strucnjaka i strucnjakinja i molio da mi pomognu da sacuvam zivote svoje dece. Ko je tu nadlezan i kome da se jedan otac/muskarac zali na nasilje u porodici zbog kojeg deca gube zivote!? Mislim da su roditelji koji su izgubili decu do te mere marginalizovani da je to za svaku osudu i sramotu drzavnih institucija koje se bore za "nasu decu" Molim redakciju da objavi komentar

  • Vesna

    02. mart 2023 | 17:01

    Menjati zakon što je pre moguće, ne čekati da još bude žrtava! Krajnje je vreme!

  • Beograd

    02. mart 2023 | 08:30

    Mi u ovom trenutku raspravljamo o kaznama, koje mrtve iz groba ne vade, a zatvor u principu ne rehabilituje, tako da koliko god da je kazna, problem se ne rešava... Dozvoljena brzina u naseljenom mestu je 30-50 km/h, fiksni radar sa kamerom na svaku raskrsnicu i koverte na adresu vlasnika vozila, nema sudija za prekršaje, nema žalba molba veza, sve automatski, čim slika, kazna je u obradi za 5 min... Takodje, svaka kazna se evidentira u bazi podataka, tako da uz kovertu može da dodje i patrola da "pokupi počinioca" ako je išao recimo 80 ili 100 km/h u zoni škole, ili napravio neki veći prekršaj... Uopšte nije teško rešiti ovaj problem, ali naši rukovodioci imaju preča posla zadnjih 30ak godina, briga o gradjanima i njihovoj bezbednosti i nije neki prioritet....nažalost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA