≫ 

Haos nasred časa u školi u Smederevu: Nastavnik oduzeo učeniku telefon, onda se gurali i obarali po učionici

 ≫ 

U isto vreme, učenik žustro ustaje za profesorom pokušavajući da vrati svoj mobilni telefon, vuče i cima profesora za ruku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Goran
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gavrilo

    04. mart 2023 | 08:24

    Ne razumem, zašto se ne donese zakon da mediji ne smeju da objavljuju ove snimke. Daca sve više gledajući ovo dobijaju razne ideje i objavljuju svakakvo nasilje. Kazniti najstrože one koji snimaju . U redu objaviti vest o incidentu i ništa više. Učenika najstrože kazniti i molim lepo. Ma bez diskusije leti iz škole. Za verbalne uvrede ocena iz vladanja, prvi put, drugi put leti iz škole i prijava centru za socijalni rad. A bilo kakav fizički kontakt, maltretiranja bilo učenika ili profesora, isključenje iz škole i propratne neophodne mere, disciplinske ili krivične kako već ide dalje. I nema razgovora. Pa da vidite kako bi se rešilo. Bez ikakve diskusije dalje. A nema snimaka i objava po novinama, tv i td. Ko objavi snimak na društvenim mrežama takodje drakonske kazne i mere, kao da je i sam nasilnik i kraj. Nema tu mnogo priče. I sam sam roditelj tri djaka i pričam iskreno. I mi smo bili djaci. Počinje se tako, profesora, pa druga, drugaricu, nikakve sankcije nema već popularnost, pa onda prolaznike, pa komšije, pa supružnike, pa nekog u kafiću, pa na utakmice, pa policiju, n e preza se posle ni od čega i eto zbog čega nam je društvo ovakvo. Ma ti si u ustanovi koju moraš da poštuješ druže, u društvu, u zajednici, ili si izolovan ako ne znaš da se ponašaš i ne poštuješ pravila i društvene norme, i prava drugih. A izolacija zna se gde je i kakva je...pa nek izvoli ko god je mangup. Dokle ovo popularizovanje idiotizma i nasilja i dece i odraslih. Nisu deca kriva...

  • Jelena

    04. mart 2023 | 01:19

    Poznajem profesora. Divni kolega. Previše dobar za takvu vrstu nevaspitanja. Ovo je sve otišlo predaleko. Direktni napad na profesora. Naravno da će da se brani. I znate šta? On je sada suspendovan, a učenik pod "pojačanim nadzorom". Toliko o podršci školskog odbora.

  • Dusica

    03. mart 2023 | 22:26

    Jos malo pa ce deca tuci profesore i nastavnike, jer nemaju pedagozi nikakva prava. Dali ste sva prava deci... Ovo je strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA