≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je preminula trudnica iz Užica: Imala samo 25 godina i tri meseca do porođaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je juče primljena u teškom stanju, a preminula je svega devet sati kasnije

  • 49
Isidora Puzović Foto: Facebook

Mlada, lepa i nasmejana - takva je na slikama mlada trudnica I. P. (25) iz Užica koja je preminula u šestom mesecu trudnoće.

Ona je juče primljena u teškom stanju, a preminula je svega devet sati kasnije.

- Dana 2.3.2023. god u 17:49 na odeljenje ginekologije OB Užice primljena pacijentkinja I. P. (25) god. u teškom opstem stanju u šestom mesecu trudnoće. Po prijemu obrađena klinicki i laboratorijski. Konsultovani potrebni specijalisti. U 3.35 dana 3.3.2023. dolazi do smrtnog ishoda. Nakon kliničke obdukcije cemo imati više informacija - saopštila nam je direktorka Nataša Gagović.

Kako su lekari naveli, po prijemu u bolnicu, prvo je konstatovano da dete ne daje znakove života.

Direktorka je navela da će biti formirana komisija i obavljen unutrašnji stručni nadzor, kako bi se utvrdilo da li je bilo propusta u lečenju, dok će obdukcija pokazati šta je uzrok smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MaraNS

    3. mart 2023 | 17:47

    Tuga do neba. Drugaricu u Kraljevu držali u bolnici gotovo mesec dana i nisu videli da je bebi pupčana vrpca oko vrata. Poslali je u Beograd, dete mrtvo. Zaista me ne čudi kada čujem da se devojke plaše porodjaja, trudnoće.

  • vojislav

    3. mart 2023 | 19:29

    i sada posle ovakvih slucajeva umesto drzava da ulaze u strucnu spremu bolnicara lekara da nemaramo mi koji nezivimo u beogradu da strahujemo hocemo li preziveti ili necemo,i sada se sapic naso da trosi pare na premestanje zoloskog vrta,pa tu ima da ukrade sigurno milion eura da isplati ovu kucu u trstu (it) sto je kupio a to premestanje zolloskog vrta kostace sigurno preko 100 mil.euraa da vam samo pokazemo u smederevo koje je na 40km od beograda kakva je da kazemo bolnica,nema je vise nego sto je ima,i mladi koji zavrse medicinu nezele svoju mladost u ovakvim rupama da rade zato svi beze za evropu i dalje,,,zalosno je ,bas zalosno da zdravstvo nemamo nikakvo

  • Mixx

    3. mart 2023 | 17:36

    Sepsa brale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA