Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati novi detalji prevrtanja automobila u Nišu: Vozača izvlačili kroz gepek, jedan potez bio koban

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima očevidaca, za volanom "renoa" nalazio se stariji čovek, pa je teško zamisliti da je udario u razdelno ostrvo zbog prevelike brzine i "divljanja" na ulici, pre bi bilo moguće da je izgubio kontrolu nad automobilom zbog toga što mu je pozlilo u vožnji ili da ga je neko vozilo "iseklo" na raskrsnici

  • 3
Niš saobraćajna nesreća Foto: D.K.

Stanovnici Niša još su u čudu zbog sinoćnjeg prevrtanja automobila u samom centru Niša, preko puta Narodnog pozorišta, a mnogi se i dalje pitaju kako je to vozaču pošlo za rukom.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da je uzrok prevrtanja automobila "reno klio", sinoć oko 22.20 časova, udarac u razdelno ostrvo na raskrsnici kod pozorišta i suda.

- Vozilo se kretalo Ulicom Vožda Karađorđa, iz pravca Crvenog pevca ka centru grada, kada je udarilo u razdelno ostvrtvo na raskrsnici, prevrnulo se na bok, a potom nastavilo kretanje i udarilo u parkirani "BMW" i okrenulo se na krov. Oba vozila su niških registarskih tablica, a oba vozača su srećom prošla samo sa lakšim povredama - rekli su u Policijskoj upravi Niš.

Policija je izašla na mesto nesreće, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i obavljen uviđaj. Zbog uništenih vrata i velikog oštećenja vozila vozač "renoa" morao je da bude izvučen kroz prtljažnik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

Niška Hitna pomoć zbrinula je vozače, a lekari su rekli da je jedan od njih imao samo lakšu povredu, dok je drugi zbrinut zbog velike uznemirenosti i stresa koji je doživeo.

Prema rečima očevidaca, za volanom "renoa" nalazio se stariji čovek, pa je teško zamisliti da je udario u razdelno ostrvo zbog prevelike brzine i "divljanja" na ulici, pre bi bilo moguće da je izgubio kontrolu nad

automobilom zbog toga što mu je pozlilo u vožnji ili da ga je neko vozilo "iseklo" na raskrsnici.

Na društvenim mrežama su se nakon objavljivanja fotografija sa mesta nesreće, s ozbirom na mesto na kojem se dogodila, pojavili komentari tipa "Nišlija okrenuo igricu" i "Nišlija pobednik Nišovizije".

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гоца

    4. mart 2023 | 10:58

    А где је ту и зашто био паркиран БМВ када нигде није дозвољено паркирање? Јесу ли њему написали казну или оне не важе за БМВ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA