Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziva slika sa proslave 18. rođendana u Leskovcu: Mladiću rasečena cela glava, oglasila se majka

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odgovorno tvrdim da je mog sina udario stariji mladić koji je, kako su mi ispričala deca, drug vlasnika kafane. A kako je do toga došlo, pa mogu reći da su bili pijane budale, i taj i moj sin"

  • 1
Tuča, kafana, Leskovac Mladić povređen staklenim bokalom Foto-ilustracija: Shutterstock, Privatna arhiva

Majka osamnaestogodišnjeg mladića, za koga je tvrđeno da je pretprošle noći u jednom restoranu u Leskovcu sam sebe udario staklenim bokalom i povredio glavu, kaže da to nije tačno, već da je udaren tim bokalom, prenosi Jugmedia.

"Odgovorno tvrdim da je mog sina udario stariji mladić koji je, kako su mi ispričala deca, drug vlasnika kafane. A kako je do toga došlo, pa mogu reći da su bili pijani, i taj i moj sin" - kaže u besu.

Incident se dogodio rano juče, odnosno, 40 minuta posle ponoći. Slavio se 18.rođendan.

- Sve ostalo je tačno, tačno je da je moj sin odbio pomoć ekipe hitne službe, tačno je da su se borili po ulici s njim i da su ga na kraju savladali i uveli u kola hitne pomoći. Kada sam ja otišla u urgentni centar Opšte bolnice Leskovac, on je bio u nesvesti i sav krvav od glave do pete - priča i dodaje da su čak i policajci koji su mu pomagali bili zamazani krvlju.

Objašnjava da mu je cela desna strane glave u posekotinama, da je "iskasapljen".

- Sada sam bila u policiji i pitala ih kako to da nema dela po njima kada su im na licu mesta deca uglas govorila ko ga je udario - objašnjava.

Na pitanje da li će podneti krivičnu prijavu, kaže da neće i da očekuje da to policija uradi po službenoj dužnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    7. mart 2023 | 16:15

    Koja policija, samo hledaju gde ce svratiti u kafic da popiju dzabice. Poznaju vlasnika kafane, a taj je fobar sa vlasnikom i tako u krug, zato je i zapisnik manjkav, fali glavno u zapisniku, naravno da je omladina videla ko je rasekao bokalom tog decka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA