≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Autobus se prevrnuo kod Kikinde: Ima povređenih

Vreme čitanja: oko 1 min.

U njemu je bilo 16 putnika

  • 1
Bomba, 13. Maj Zemun Foto: Nikola Anđić

Autobus JP „Autoprevoz“ iz Kikinde, sa 16 putnika, prevrnuo se jutros, oko 6.30 sati, u ataru sela Iđoš.

Petoro putnika prebačeno je na pregled u Opštu bolnicu u Kikindi. Prema prvim informacijama, niko nije životno ugrožen, a njihovo stanje ne ukazuje na teže telesne povrede.

- Među putnicima u autobusu bila je i lekarka koja radi u ambulanti u Iđošu, pa je ona odmah na licu mesta reagovala i videla u kakvom stanju je ko od putnika – priča očevidac, a prenose Večernje novosti.

Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Kikinda-Padej kada je, u ataru sela Iđoš, iz zasad nepoznatih okolnosti, sleteo s kolovoza u levu stranu i prevrnuo se na bok, potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

- Detalji zbog kojih je došlo do ove nezgode nisu, zasad, poznati. Nije bilo kontakta autobusa sa drugim vozilima. Autobus je sleteo s kolovoza, tako da nije bilo ni zastoja u saobraćaju na ovom putu– rečeno je u policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    11. mart 2023 | 07:05

    Masinski park im je katastrofa.Nista neobicno nije da autobus crkne na pola puta do odredista.Tu su vozaci najmenje krivi.Oni savesno obavljaju svoj posao.Do skoro su bili u "voznom" stanju dva autobusa koji su kupljeni kad sam ja isla u sradnju skolu. 1980. i neke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA