Vreme čitanja: oko 3 min.

Online radionice Alfa BK Univerziteta za srednjoškolce

Vreme čitanja: oko 3 min.

Alfa BK univerzitet, pored svoje osnovne delatnosti, teži širenju saradnje sa obrazovnim institucijama

  • 0
Alfa BK Univerzitet Foto: Promo/ Arhiva Alfa BK Univerziteta

U skladu sa tim, ovog marta smo za naše drage srednjoškolce organizovali online radionice iz oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta, ekonomije i marketinga, ali i online radionice iz oblasti turizma i engleskog jezika. Svi srednjoškolci koji žele da učestvuju na ovim online radionicama potrebno je da se što pre prijave i obezbede svoje mesto.

Svako od nas se pronalazi u različitim pravcima i izrazima. Potrebno je da izaberete oblast koja vaš najviše privlači i odlučite da li želite da učestvujete u online radionicama koje za vas organizuje Alfa BK Univerzitet. Bilo da ste zaljubljenik u najsavremeniju tehnologiju, društvene mreže ili anglosaksonsku kulturu i engleski jezik, profesori Alfa BK Univerziteta učiniće vaše prisustvo ovim radionicama nezaboravnim iskustvom.

Imajući u vidu da je komunikacija svakodnevna aktivnost svih ljudi, pa tako i srednjoškolaca, smatramo da je ključno što ranije kod učenika razviti svest o njenoj važnosti i usmeravati ih ka njenom unapređenju i razvoju kroz predavanja i razgovor na različite teme.

Alfa BK Univerzitet Foto: Promo/ Arhiva Alfa BK Univerziteta

Tako su u periodu od 07-15. marta polaznici naših kurseva imali priliku da se upoznaju sa manipulacijom podacima, programskim jezikom Pajton (Pynton), kao i ažuriranjem kodova i povezivanjem mikrokontrolera sa računarom koje su našim srednjoškolcima prezentovali profesori Fakulteta informacionih tehnologija – Stefan Popović, Miloš Ilić i Vladimir Mikić.

Profesori Suzana Balaban i Milan Brkljač sa Fakulteta za finansije, bankarstvo i reviziju uveli su naše polaznike u svet biznisa i marketinga, pa su kroz jednostavne vežbe učesnici imali priliku da se upoznaju sa izradom Biznis plana i postupcima u promociji putem internet pretraživača.

Ostalo je još malo vremena da se prijavite na kurseve koji će biti posvećeni našim budućim anglistima, 23. i 24. marta. Profesorke Fakulteta za strane jezike Maja Ćuk, Melina Nikolić i Tijana Parezanović osmislile su zanimljive i interaktivne kurseve engleskog jezika i kanadske kulture, engleskog jezika u medijima i engleskog jezika u australijskoj kulturi.

Oni koji žele da unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi obilazili nova mesta i stekli nove prijatelje, mogu to učiniti kroz zanimljive sadržaje koji se tiču engleskog jezika i putovanja, ali i kroz vodič kroz Ameriku, a koje će im predstaviti profesorke Valentina Budinčić i Artea Panajotović.

Alfa BK Univerzitet logo Foto: Promo/ Alfa BK Univerzitet

Pored svoje primarne posvećenosti studijskim programima koje nudi, Alfa BK Univerzitet prepoznaje neupitnu važnost permanentnog usavršavanja i ulaže velike napore da budućim studentima, pored znanja iz struke, ponudi da razvijaju veštine i sposobnosti neophodne za konkurentnost na savremenom tržištu rada.

U želji da tržištu ponudimo najvalitetniji kadar i privučemo najbolje studente, profesori našeg Univerziteta se preko cele godine trude da imaju aktivnosti u srednjim školama i gimnazijama. Njihovo afirmativno angažovanje rezultuje time da javnost Alfa BK Univerzitet sve više prepoznaje kao instituciju koja nudi sveopšta i sistematizovana znanja u različitim naučnim oblastima.

Našim budućim studentima želimo da poručimo da su im vrata našeg Univerziteta uvek otvorena i da se, kako preko društvenih mreža i sajta, tako i na samom Univerzitetu, uvek mogu upoznati sa načinom rada.

Još jednom, pozivamo naše drage srednjoškolce da se prijave na naše online kurseve koji će biti organizovani 23. i 24. marta putem sledećih linkova:

Četvrtak, 23.03.2023.

11.00 – Maja Ćuk, „Engleski jezik i kanadska kultura“

link: meet.google.com/gvr-oaoq-wav

12.30 – Melina Nikolić, „Engleski jezik u medijima“

link: meet.google.com/jja-vpfu-ncw

14.00 – Tijana Parezanović, „Engleski jezik i australijska kultura“

link: https://meet.google.com/tue-mbih-ito

Petak, 24.03.2023.

11.00 – Valentina Budinčić, „Engleski jezik i putovanja“

link: meet.google.com/erz-dugi-kjk

12.30 – Artea Panajotović, „Vodič kroz Ameriku“

link: meet.google.com/xjj-rugu-zba.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA