Vreme čitanja: oko 2 min.

Kompanija Knez Petrol kontinuirano širi maloprodajnu mrežu: Otvorena peta premium benzinska stanica

Vreme čitanja: oko 2 min.

BS Knez Petrol premium u Grdelici kod Leskovca

  • 0
Knez Petrol

Foto: Promo/ Miroslav Dančetović

Grdelica je gradsko naselje grada Leskovca u Jablaničkom okrugu koji je od danas bogatiji za nov, moderan savremen objekat, benzinsku stanicu kompanije Knez Petrol, pozicioniranu na samom izlasku sa auto puta, 12 km od Leskovca i isto toliko od Predejana.

Premium benzinska stanica kompanije Knez Petrol u Grdelici, pored ponude standardnih derivata nudi i premium derivate xenergy dizel kao i xenergy bmb, aditivirana goriva nove generacije, šop širokog asortimana, car wash perionicu kao i cafe. Različite pogodnosti za poljoprivrednike, kao i loyalty program za sve vlasnike naših kartica, kojima robu i usluge mogu plaćati u obe zemlje.

Benzinsku stanicu u Grdelici, svečano su otvorili gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i predsednik kompanije Knez Petrol Srđan Knežević.

Kompanija Knez Petrol, povodom otvaranja novog malopodajnog objekta donirala je 20 socijalno ugroženih porodica iz ovog kraja, shodno svom stavu društveno odgovorne kompanije koja se zalaže za podršku lokalnim samoupravama. Donirana je i predškolska ustanova Vukica Mitrović radna jedinica u Grdelici Snežana. Za ovu donaciju kompanija je odvojila više od dva miliona dinara u robi socijalno ugroženim porodicama korisnicima usluga Centra za socijani rad služba za decu i mlade Leskovac.

Knez Petrol

Foto: Promo/ Miroslav Dančetović

Gradonačelnik Leskovca dr sci.med Goran Cvetanović je kompaniji i zaposlenima poželeo mnogo uspeha u poslovanju, pohvalivši humanost na delu, kao primer dobre prakse i zahvalio se što je kompanija Leskovac i okolna mesta prepoznala kao povoljnu sredinu za širenje posla.

Vesna Đurić odgovorni vaspitač predškolske ustanove Snežana u Grdelici izrazila je veliku zahvalnost, u ime ustanove koju predstavlja, roditelja i dece, kao i u svoje lično ime gradu Leskovcu, Centru za socijalni rad i kompaniji Knez Petrol, istakavši da je veliki gest humanosti što se razmišljalo o deci koja borave u ovoj ustanovi.

Predsednik komapnije Knez Petrol Srđan Knežević se zahvalio gradu Leskovcu i gradonačelniku Cvetanoviću na ukazanom poverenju i gostoprimstvu, obzirom da je ovo četvrti maloprodajni objekat kompanije u ovom kraju, a šesti u Jablaničkom okrugu.

Knez Petrol

Foto: Promo/ Miroslav Dančetović

Širenje maloprodajne mreže teče predviđenim razvojnim planom kompanije. Ovo je 110. maloprodajni objekat kompanije, u pripremi je još pet maloprodajnih objekata u Gadžionom Hanu, Krušaru, Šapcu, Starim Banovcima i Staroj Pazovi. Odgovorno ulažemo u modernizaciju, unapređujemo ponudu robe i usluga, društveno smo odgovorni, pružamo pomoć lokalnim samoupravama, to su principi na kojima se baziramo i godinama gradimo naše poslovanje.

-Poverenje i kvalitet su osnov i budućnost našeg poslovanja, a osmesi ove dece najveći uspeh - poručio je Srđan Knežević, predsednik kompanije Knez Petrol.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA