Vreme čitanja: oko 1 min.

Slika malene Viktorije iz Užica nateraće vam suze na oči: "Ovu priču treba da čuje cela Srbija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjaj u dečjem oku govori više od bilo kojeg opisa

  • 11
Viktorija Tomić Foto: Privatna arhiva/ustupljene fotografije

"Ovo je priča koju treba da čuje Srbija, obolela od nedostatka empatije", napisala je Užičanka Nataša Trnavac Ćaldović, objavljujući fotografiju prelepe male Viktorije dok svoju, odsečenu kosu čvrsto drži u rukama.

Sjaj u dečjem oku govori više od bilo kojeg opisa. Viktorija se bez premišljanja odrekla svoje divne kose da bi je donirala za periku drugarici oboleloj od raka. 

Priča je utoliko veća što Viktorija ima samo osam godina i ide u drugi razred OŠ "Dušan Jerković" iz Užica.

Od male princeze Viktorija je postala kraljica, a simbolika njenog imena poručuje da nema predaje i da će se ova borba završiti pobedom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikimora

    17. mart 2023 | 17:39

    Prvenstveno da cuju polupismene pevaljke i ostali slicni mediokriteti u ovoj drzavi koji se hvale cipelama, tasnama, bogatim, i bogatim a glupim, zetovima, vilama po svetu, a sve zaradjeno od onih koji nemaju 'leba da jedu, i od 'gostovanja' po ko zna kakvim rupama po Evropi i Arapskom poluotoku. Aj' da cujem da je ikad ista dala 'Udri Mujo' ili njen patron od pre 40 godina. Ili ono zlo seme iz zadruge kojima Veliki Zrec daje milione Eura da bi ih gledali humanoidi, sa samo malo vise mozga od onih na drvetu. A mogla bi i nekabod voditeljki da da kosu. Eto ona sa Pinka sto je svakom loncu poklopac i pravi razne gluposti.

  • Ana

    17. mart 2023 | 18:57

    Bravo dušo, bravo. Svaka čast tebi i tvojoj porodici koja je usadila u tebe ono najlepše, a to je budi human i čovek. ❤️❤️❤️

  • Dara

    17. mart 2023 | 20:15

    Naklon do poda za ovo malo, a veliko stvorenje koje još nije ni započelo život, a toliko je zrelo. Ljubim te, dušo mala, nek ti Bog podari zdravlje i radost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA