≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uznemirujuć prizor u Novom Sadu: Biciklista oboren na pešačkom prelazu i teško povređen

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očevici kažu da je biciklista udario glavom u asfalt i da je imao vidne povrede

  • 19
Povredjen biciklista Novi Sad Foto: Nikola Bilić

Danas nešto pre 14 časova došlo je do saobraćajne nezgode na uglu Bulevara Slobodana Jovanovića i Futoškog puta u Novom Sadu.

Kako saznajemo, biciklista je oboren na pešačkom prelazu, a prolaznici su odmah pritrčali da mu pomognu. On je sve vreme bio bez svesti.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa intervenisala je u 13 časova i 58 minuta. Muškarac star 72 godine prevežen je na odeljenje reanimacije UC KCV u teškom stanju.

Povredjen biciklista Novi Sad Foto: Nikola Bilić

Očevici kažu da je biciklista udario glavom u asfalt i da je imao vidne povrede. Policija je na licu mesta obavila uviđaj, nakon kog će biti poznati svi detalji.

Video: Motociklista oboren na Zelenom vencu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimi.S.

    22. mart 2023 | 15:40

    Ne vozi se nego se gura na pešačkom....niko ne poštuje pravila. Bahatost na sve strane i aute voze po trotoaru

  • Zoran

    22. mart 2023 | 16:31

    Ne branim vozače, ali biciklisti često ne poštuju osnovne saobraćajne propise, voze trotoarima, na pešačkim prelazima gde ne postoje biciklističke staze ne silaze sa bicikla na šta obavezni, a posebna su priča dostavljači koji ne poštuju ni pešake ni vozače i ugrožavaju sve učesnike u saobraćaju u želji da što brže izvrše dostavu.

  • Jelena

    22. mart 2023 | 16:52

    Žalosno je što je došlo do povrede! Ne branim vozače, ja sam i vozač, i pešak mnogoo puta. Kao prvo nigde pa ni u mom gradu se ne poštuju saobraćajna pravila. Biciklisti preko pešačkog voze, pešaci ne osmotre situaciju dal'mogu preći bezbedno pešački. Ako je pešački nije bogom dan da se mora kročiti istog trenutka na njemu... Žalosno je što je od početka godine mnogo osoba nastradalo. PS. Stoji i da postpje mnogo bahatih vozača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA