≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Druže, je l si svestan šta radiš": Čovek istovarao gomilu šuta usred Novog Sada, kao da je na deponiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak je izazvao brojne komentare

  • 20

Novosađani su, blago rečeno, ostali u šoku kada su videli da jedan njihov sugrađanin istovara šut usred grada na poljani između naselja Liman 4 i Telep, prenosi Instagram stranica serbialice_novisad. 

Snimak je izazvao brojne komentare, a i sam čovek koji je snimio bezobziran potez svog sugrađanina zapitao ga je: "Druže, jesi svestan šta radiš? Znaš da to nije deponija? Imaš li decu? Imaš li ikoga kome ćeš da ostaviš ovu zemlju posle sebe?"

Bahati Novosađanin koji je pravio deponiju u gradu ni reč nije prozborio sa čovekom koji ga je snimao a u komentarima ispod snimka između ostalog navodi se da je čitav slučaj prijavljen komunalnoj inspekciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    26. mart 2023 | 19:45

    Svaka cast za snimak i bez komentara na ovu kolicinu bezobrazluka i nevaspitanosti.Sve troskove uklanjanja ovog uzasa mu se mora naplatiti, plus ogromna kazna za urusavanje javne povrsine. Pa da vidimo da li ce i sledeci put isto tako 😡

  • Boža zemunac

    26. mart 2023 | 19:45

    Vidi se tablica i čovek. Lako se može uhvatiti huligan. Kazna milion dinara, najmanje.

  • Dexmil

    26. mart 2023 | 20:12

    Slucaj je tako prost! Sve dokumentovano! Tablice se vide, zna se ko je! Kazniti ga debelo i vratiti da natovari sav taj krš na tu istu prikolicu pa u svoje dvorište! Kakav bezobrazluk!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA