≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slikao ženu pred crkvom u Tršiću, pa shvatio da je "uhvatio" baš čudnu pojavu na nebu iznad krsta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prethodni vikend protekao je znaku pravog prolećnog vremena. Nedelja je bila i idelan dan za boravak u prirodi

  • 1
Nebo, Loznica Foot: Čitalac Telegrafa

Prethodni vikend protekao je znaku pravog prolećnog vremena. Nedelja je bila i idelan dan za boravak u prirodi, samim tim i fotografisanje, a tom prilikom jedan naš čitalac zabeležio je interesantnu pojavu na nebu iznad Loznice.

Jedan čitalac Telegraf. rs poslao nam je interesantnu fotografiju, koju je zabeležio dok je sa ženom šetao u Tršiću.

- Uzeo sam mobilni telefon da uslikam suprugu i okolnu predivnu prirodu. Kada smo pogledali jednu od fotogafija, bili smo zaprepašćeni pojavom na slici, odnosno onim šta se u tom trenutku pojavilo na nebu - kaže naš čitalac.

S obzirom na to da je tog dana da je vreme bilo veoma mirno, ostalo je nejasno da li je reč o nekoj prirodnoj pojavi ili nečemu sasvim nepoznatom. Nedelja je protekla u znaku sunčnog vremena, a i u široj okolini nije bilo atmosferskih poremećaja.

Pred kraj dana situacija u atmosferi menjala. Južni vetar bio je u pojačanju, vazdušni pritisak u padu i sve to bio je uvod u veoma jako pogoršaje vremena sa kišom, grmljavinom i vrlo jakim vetrom, koji je već u ponedeljak ujutro zahvatio loznički kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fedor

    28. mart 2023 | 19:18

    Da bi, ubuduce, izbegli "zaprepascenja pojavom na slici", predlazem da, s vremena na vreme, krpicom prebrisete talog prljavstine i/ili sminke na kameri telefona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA