≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara (15) iz Temerina nestala pre tri dana, majka u suzama: "Četiri puta je odlazila od kuće"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukoliko je neko vidi neka se javi policiji ili na broj 061/177-1762

  • 13
Tamara L Temerin

Foto: Privatna arhiva

Tamara L. (15) iz Temerina nestala je utorak uveče i od tada se nije javljala. Njena majka Jelena se nada da će pronaći svoju ćerku i boji se najgoreg, budući da je, kako tvrdi, Tamara zapala u loše društvo.

Kako dodaje, da strah bude još veći, Tamari je ovo četvrti put da nestaje.

- U poslednje vreme sam primetila promenu u njenom ponašanju. Bila je agresivna i drčna u nekim momentima. Pokušavala sam sa njom da razgovaram, ali to nije uspevalo - priča kroz suze njena majka Jelena za Telegraf.rs.

Kako tvrdi, njena ćerka je upala u jako loše društvo sa kojim se družila u Hemijskoj školi koju je pohađala. Takođe, ceo slučaj je prijavila policiji.

- Počela je da puši i da pije. Nije išla na časove i bežala je sa nastave. Zbog toga sam odlučila da je ispišem iz škole. Međutim, zapala je u jako loše društvo koje je upoznala u školi. Ono što mene najviše brine, jeste da je i ranije kada je znala da nestane, javila bi se u međuvremenu, međutim sada, od utorka, već tri dana joj nisam čula glas - priča Jelena.

Tamara je na sebi imala teget duks sa zvezdicama, plave farmerice i crvene polu kratke čizmice.

Ukoliko je neko vidi neka se javi policiji ili na broj 061/177-1762.

Video: Počela potraga za nestalima priključili se i građani: Tri dobra druga nestala su pre 7 dana u Dunavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Razumem

    31. mart 2023 | 22:53

    Jooj,jadni roditelji...

  • mrki

    1. april 2023 | 07:18

    Strog sam otac troje zenske dece,ali ovoj danasnjoj deci ne mozete ama bas nista,ako im sto kazes i posavetujes prave ti haos,jako su sebicni,bezobrazni i oholi.DZaba ih vaspitati kad ih drzava uci da im roditelji nisu roditelji.

  • Sasa

    31. mart 2023 | 23:48

    Nole ne lupetaj ,imala sam to ,skakala i u vatru i vodu za njom ,pticje mlijeko samo nije imala ,policija ,skola ,dr svi angazovani ,ne dao Bog krvniku kakve sam noci i dane provodila u strahu najvecem zivjela ,nikad ne pricajte o necem ,ne osudjujte jer se sve moze desiti svakom od nas .Daj Boze da dijete pronadju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA