Vreme čitanja: oko 1 min.

Čačanin žrtva bizarne šale? Na bageru pronašao mrtvački sanduk

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Na sanduku je bila ugravirana pločica sa imenom žene, koja je navodno, prevezena iz Nemačke kako bi bila ovde sahranjena", objasnio je sagovornik iz istrage

  • 0
Bager sanduk kovčeg Foto-montaža: Pixabay, ATA Images

Meštaninu sela Baluga kod Čačka, za sada nepoznati počinilac, stavio je mrtvački sanduk u kašiku od bagera. Ovo vozilo, koje služi za eksploataciju peska nalazilo se baš pored Zapadne Morave, piše Nova.

Kako kaže sagovornik upoznat sa slučajem, u pitanju je sanduk koji se koristi za sahrane katoličkih vernika.

- Na njemu je bila ugravirana pločica sa imenom žene, koja je navodno, prevezena iz Nemačke kako bi bila ovde sahranjena - objašnjava on.

Ni sam ne zna da li je u pitanju predprvoaprilska šala, jer se to desilo u petak, 31. marta ili, pak zastrašivanje vlasnika bagera.

Meštani Baluge smatraju da je neko hteo da se našali.

- To se desilo u petak tokom dana. Na lice mesta je izlazila policija, tri patrole i "marica". Svi smo bili u šoku, ali nam je bilo i smešno. Verovatno je hteo neko da se našali sa našim komšijom, ali moram da kažem da je to učinio na bizaran način - kaže komšinica.

Prema njenim rečima, Balugu je okupirala policija.

O celom slučaju oglasilo se i tužilaštvo.

- Dežurni zamenik javnog tužuioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku od strane Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijska uprava u Čačku obavešten o predmetnom događaju, da je pripadnicima policije naloženo da se obavi uviđaj lica mesta i dostavi izveštaj o postupanju. Nakon prijema izveštaja od strane Policijske uprave u Čačku ovo tužilaštvo će raspolagati sa konkretnijim podacima o svim okolnostima događaja - rečeno je iz tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Video: Crni dim obavio Sremsku Mitrovicu: Veliki požar u fabrici, Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA