Vreme čitanja: oko 2 min.

Mobilna aplikacija NIS-a osvaja tržište

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uz Drive.Go plati gorivo direktno iz automobila

  • 0
Drive.go aplikacija Foto: Promo/ NIS

Više od 250.000 potrošača u Srbiji preuzelo je "Drive.Go" mobilnu aplikaciju koja omogućava svim korisnicima da plate gorivo na benzinskim stanicama NIS-a bez potrebe ulaska u maloprodajni objekat.

Plaćanje na samom točionom mestu

Korišćenje "Drive.Go" mobilne aplikacije je krajnje jednostavno i sigurno za sve potrošače, a sve što je potrebno jeste da se aplikacija preuzme sa "Google Play", "Apple Store" ili "Huawei app Gallery"-ja i aktivira prilikom svakog točenja. Skeniranje QR koda, koji se nalazi na točionom mestu i koji je neophodan za plaćanje goriva, potrebno je izvršiti pre ili nakon samog točenja. Nakon toga, treba kliknuti na opciju "plati" u mobilnoj aplikaciji čime je proces kupovine i plaćanja završen. Prilikom registracije naloga, samo pri prvom korišćenju, neophodno je uneti podatke o bankovnoj kartici kojom će se obavljati plaćanje. Tom prilikom može se registrovati i kartica programa lojalnosti "Sa nama na putu", što će omogućiti da se prilikom kupovine goriva putem aplikacije sakupljaju bonus poeni, na isti način kao i prilikom plaćanja na kasi.

Drive.go aplikacija Foto: Promo/ NIS

Bezbedno u svega par klikova

Svaku "Drive.Go" platnu transakciju obrađuje platni proces, u skladu sa PCI DSS sigurnosnim standardima, čime se osigurava zaštita tehničkih i operativnih komponenti sistema koje su uključene u procesuiranje podataka o karticama ili su povezane sa njima. Svi podaci o platnoj kartici koji se unose prilikom registracije naloga, čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke. Drugim rečima, sve transakcije plaćanja, kao i podaci o platnim karticama obezbeđeni su i sigurni tokom celog procesa obrade transakcije, tako da je korišćenje platne kartice uz "Drive.Go" potpuno bezbedno.

Sve na jednom mestu

NIS je prva kompanija koja je na domaćem tržištu uvela mogućnost plaćanja goriva na samom točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu, a od aprila 2020. godine do danas, svakodnevno raste broj korisnika ove inovativne usluge. Pored mogućnosti plaćanja bez ulaska u objekat, mobilna aplikacija "Drive.Go" poseduje i dodatne funkcionalnosti kao što su prikaz mape uz pomoć koje se može doći do najbliže benzinske stanice NIS-a, uz uvid u sve dodatne informacije kao što su radno vreme, dostupne vrste goriva i dostupne usluge na željenim objektima. Takođe, prilikom svake kupovine na e-mail adresu potrošača stiže fiskalni račun, a ukoliko je potreban račun za firmu neophodno je da se sačuva PIB broj u segmentu "Moja firma".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA