Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvorena nova Lidl prodavnica u Obrenovcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jutros je na adresi Kralja Aleksandra I 159, u sklopu Retail parka Nest, otvorena nova Lidl prodavnica, druga u opštini Obrenovac

  • 1
Otvaranje Lidl prodavnice u Obrenovcu Foto: Promo/ Srđan Bosnić

Kompanija Lidl Srbija dostigla je broj od ukupno 67 otvorenih prodavnica na teritoriji Srbije, a najavljeno je i dalje širenje mreže u drugoj polovini godine.

-Sa novom prodavnicom Lidl tim je dobio pojačanje od 25 novih kolega, a ovaj deo Obrenovca, kao i svi koji posećuju obližnje izletište Zabran – odlično mesto kupovine. Trenutno je aktuelna praznična ponuda inspirisana Uskrsom, a potrošače, pored redovno povoljnih Lidl cena, očekuju mnoga sniženja i popusti - izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Kroz brend ekskluzivnih Deluxe proizvoda Lidl nudi specifične ukuse poput testenine sa tartufima i autentičnih umaka, dok Favorina asortiman obiluje uskršnjim motivima prikazanim kroz simpatične čokoladne figure jaja, zečeva i drugih životinja.

Otvaranje Lidl prodavnice u Obrenovcu Foto: Promo/ Srđan Bosnić

Svim zaposlenima u prodavnici u Obrenovcu, Lidl – jedan od omiljenih poslodavaca u Srbiji, garantuje plaćanje svakog minuta rada, pet radnih dana tokom nedelje, kao i privatno zdravstveno osiguranje. Lidl Srbija je svim svojim zaposlenima pored nedavnog bonusa uz februarsku platu u iznosu od 50% zarade, obezbedio i povećanje plate od marta, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%.

Ova Lidl prodavnica biće otvorena svakog dana u nedelji, od 8 do 21 časova.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA