≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 9. april 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 2
Naslovne strane Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 9. april 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena Rozga srećna posle spektakularnog koncerta u Areni: Hvala Beogradu na dočeku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex 06

    8. april 2023 | 22:55

    Kad je reko da je Kosovo zavrsena stvar za Crnu Goru, bio mi je sumnjiv, kad je reko da je se u Srebrenici dogodio genocid , više ne sumnjam… , sada znam da je isti ko Milo..

  • Carica Sveta

    8. april 2023 | 22:35

    Da traje večno Mala Vizantija. Srpski seljak je srpska Sparta. Bio kroz vekove. I da hrani i da brani. Zemlje Male Vizantije, Grčka, Bugarska, Severna Makedonija, Rumunija, Mađarska, Srbija i Srpska kao partner, zajedno u zelenoj tranziciji, infrastrukturnom povezivanju, energetskoj stabilnosti, bezbednosnoj saradnji, projektima u oblasti poljopruvrede, kulture, nauke, tehnološkog razvoja, naučnoj saradnji. Kina je sjajan i pouzdan partner celom svetu, tako da oko toga nema nikakve dileme. Naši narodi imaju sjajnu budućnost, zajednički intetes da ne budemo ničije topovsko meso i da mladi ostaju u svojim zemljama i daju doprinos ovom neobičnom regionu punom potencijala. Istorije, baštine, mitološkog i modernog. Sada smo , nakon dugog putovanja, na zelenoj grani. Zemlje koje su članice EU mogu da podele iskustva u vladavini prava i drugim oblastima. Sve što je korisno za pojedinca i društvo, institucije, ja sam uvek podržavala. I podržavaću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA