≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 10. april 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 6
Naslovne strane Foto: Promo, Pixabay

Dnevne novine u Srbiji za ponedeljak, 10. april 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Video: Bukari đuska u Zvezdinoj svlačionici uz hit Baje Malog Knindže

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fox

    9. april 2023 | 23:26

    Firma Eurotay je terala osobu sa invaliditetom da utovara kamenje u korpe od hleba i to po 30 kilograma. Na prigovor te osobe da nemoze da podiže teško zato sto je srce 3x operisao rekli su mu da izdrži 8 sati i da će mu sutra promene radno mesto. Supervizori su vrlo nekulturni, bezobrazni, oholi i hulnici. Maltretiraju i vredjaju osobe sa invaliditetom. Da li će nas osobe sa invaliditetom neko zaštiti?

  • Carica Sveta

    10. april 2023 | 00:12

    Iskreno, mislila sam da neću nikada videti naciste ili naoružane ljude u crkvama i manastirima. Mislila sam da su to neka davno prohujala vremena. Da je bratoubilaštvo ružna slika prve polovine 20 veka. I onda neko dobije milijarde evra da sprovodi upravo to. Naravno da Amerika špijunira saveznike, a ne samo neprijatelje. I organizuje proteste protiv vlada čak i u državama saveznicima. Ali je uvek bilo pozitivno u Americi to što mediji poput Njujork Tajmsa to i objave. Obaveste svoju javnost o tome šta ne valja. I naravno da aktuelni predsednik SAD nema pojma gde idu milijarde evra koje je poslao Kijevu. A kako bi i znao. Ukrajina nikada nije bila niti će biti demokratija. Prosto, to je različita, rto je ruska civilizacija. Oni su drugačiji od ostatka Evrope. Kao što se i zemlje i regioni u Evropi razlikuju. Zato je NATO oficir, Vartolomej Carigradski napravio raskol zbog koga će istorija biti zgranuta. Zbog reka prolivene krvi pravoslavnih vernika. Braće. Zato ja konkretizujem Malu Vizantiju. Kao auru koju niko ne sme da uvlači u bilo kakve imperijalne sukobe. Prekrajanje sveta u nukkearnoj eri nije moguće. Ali je zato najdelotvornije u zdravom savezu čvrstom kao stena stvoriti csrstvo jednakih i srećnih naroda koji će postaviti temelj za narednih 15 vekova . Grčka, S Makedonija, Bugarska, Rumunija, Mađarska, Srbija i Srpska. Jer budućnost ne može da čeka.

  • Alex 06

    10. april 2023 | 01:08

    6 meseci maksimalno će trajati rat.., što bi reko Šojić “ pa dovoljno” , taman da im zapad proda sve sto moze , a Ukraina izgubi sve sto moze..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA