Vreme čitanja: oko 1 min.

Bebi bum nakon nekoliko meseci zabeležen u čačanskom porodilištu: Za jedan dan rođeno 10 beba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon njihovog dolaska, u prodilištu usledi - bebi bum.

  • 0
beba, roditelji, mama, tata, sin ,ćerka Tania Kolinko

Pravi bebi bum dogodio se u čačanskom porodilištu kada je 10. aprila, na svet stiglo deset beba. Situacija je "nerešena", jer je među novorođenčadima pet devojčica i pet dečaka.

- Mame i bebe se osećaju dobro što je najvažnije, nama je uvek drago kad u našem porodilištu na svet dođe što više naših budućih sugrađana. To je prava radost - potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Ono što je ponovo simpatična koincidencija jeste činjenica da je rođenje većeg broja mališana usledilo nedugo nakon što su se u čačansko selo Beljina ovog proleća ponovo vratile rode. Slična situacija dogodila se i prethodnih godina. Nakon njihovog dolaska, u porodilištu usledi - bebi bum.

- Poznato je da ove ptice vole mališane, zato i najčešće svijaju gnezda u njihovoj blizini. Ne kaže se uzalud de decu donose rode, evo to se izgleda na praktičnom primeru pokazalo i u Čačku - kaže kroz osmeh stanovnica Beljine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA