≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čega se pametan stidi...": Zakucali se u žardinjeru, slikali i otišli - šok u Kaluđerici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon udesa koji se desio, učesnici nesreće su izašli iz slupanog vozila i slikali se, nakon čega su laganim korakom otišli sa lica mesta

  • 10

Saobraćajna nesreća koja se dogodila kod beogradskog naselja Kaluđerica, prvo je šokirala mnoge, a potom je usledio još veći šok usled reakcije vozača skupocenog četvorotočkaša.

Naime, na Smederevskom putu, kod naselja Kaluđerica pre hotela Radmilovac kod dečije igraonice dogodila se saobraćajka, prilikom koje se vozač automobilom zakucao u betonske žardinjere. 

Nakon udesa koji se desio, učesnici nesreće su izašli iz slupanog vozila i slikali se, nakon čega su laganim korakom otišli sa lica mesta.

Nadzorna kamera lokala u blizini zabeležila je ceo događaj, a video je postao viralan na društvenim mrežama. 

- Meni je ovo frapantno!!! Polupaš auto, uništiš betonske saksije i još se hvališ?! Zamisli da je bila žena sa detetom ili dete(Nedao Bog)?! Ove devojčice su oduševljene?? STRAŠNO!!!! Pod hitno zakon o poništenju dozvola!!! Ovo nije vožnja, ovo je divljanje!!!

- Kada se uključujete na put sa prvenstvom prolaza dužni ste da se zaustavite i propustite vozila koja su na tom putu.

- Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.

Bili su samo neki do komentara.

Ovim putem apelujemo aa sve učesnike u saobraćaju da vode računa i ne ugrožavaju sebe, ali i ostale učesnike u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    12. april 2023 | 21:59

    Frapantno je to da niko ne prica kako je njemu na krivini izleteo auto, a decko ne tako skupocenog auta nije bas iskusan, verovatno je i išao malo brze, klizav kolovoz itd... Nije se namerno zakucao

  • opt

    12. april 2023 | 22:53

    be em ve

  • naravno

    12. april 2023 | 22:53

    bmw

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA