Vreme čitanja: oko 1 min.

Žarko je bio ranjen u NATO agresiji, ali ga kolege nisu zaboravile: Devet meseci bio u komi, a danas slave

Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Mićić ratni vojni invalid ranjen je tokom NATO bombardovanja

  • 6
Zoran Mićić Printskrin/Facebook/Kolubara OMNI - Dom za stara lica

Na godišnjicu ranjavanja Željka Mićića, poručnika koji je ranjen tokom NATO bombardovanja, posetile su kolege iz Beograda u domu za strare, čiji je Mićić korisnik.

- Željko Mićić je poručnik koji je tokom bombardovanja 1999. ranjen braneći svoju otadžbinu. On je stanovnik našeg doma, gde su ga posetile kolege iz Beograda, želeći da mu odaju zahvalnost na godišnjicu njegovog ranjavanja. On je dvostruko među svojima, a mi smo dirnuti pažnjom i ljubavlju kojom je okružen - navodi se na stranici "Kolubara OMNI - Dom za stara lica" na društvenim mrežama.

Oni su priližoli i dirljive fotografije ovog susreta.

Željko Mićić ratni vojni invalid ranjen je tokom NATO bombardovanja. U Vranju, 31. marta 1999. godine, krstareća raketa je pogodila položaj na kome se nalazio Željko, tada mladi oficir. Jedan od gelera ga je pogodio u glavu. Ranjavanje je bilo toliko teško da je malo ko verovao da će preživeti. Posle devet meseci provedenih u komi Željko je uspeo da preživi, ali su posledice bile surove. Ostao je nepokretan, bez vida i sa otežanim govorom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dgbg

    11. april 2023 | 16:49

    Nadam se da lekove dom i ostale potrebstine placa ova drzava..

  • Realno

    11. april 2023 | 18:22

    Drzava nikad ovakvih svojih ljudi nesme da se odrekne vec mora uvek da bude uz njihhhh jer oni zasluzuju jer kad je najgore oni su tu da je stitee

  • ЗР

    12. april 2023 | 23:39

    Дао је снагу,младост за државу Србију. Препишите од усташа закон којима су своје браниоце помогли. Не ценити своје борце је лудило мозга политичари!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA