≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nestvarna scena u Čačku: Sve je stalo da odbeglo prase pređe ulicu, a građani su jednog mišljenja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Građani su mišljenja da kad je već uspeo da utekne, da ga treba održati u životu

  • 8
Prase, Čačak Foto: RINA

Neobična scena zatekla je uoči velikog praznika vozače i prolaznike u čačanskom naselju Ljubić. Na kružnom toku našao se veliki broj motornih vozila i građana, ali na pešačkom prelazu zateklo se i jedno, po svemu sudeći, izgubljeno prase. Kome je umaklo, još uvek nije poznato, ali izgleda da će ovog Vaskrsa ipak sačuvati živu glavu i neće završiti na trpezi.

- Morao sam dobro oči da protrljam kada sam video scenu ispred mene. Prase koje je verovatno ispalo iz nečije prikolice, nonšalatno se kretalo kružnim tokom u Ljubiću. Napravio je pravu pometnju. Izgleda da je htelo da izbegne sudnji dan, pa je "umakao" vlasniku. Nadam se da će sugrađanin koji je izgubio ovog lepotana, videti objavu i potražiti ga, rekao je za RINU Čačanin koji se zatekao na licu mesta.

Imajući u vidu ovogodišnju nestašicu prasića i njihovu visoku cenu po kilogramu žive vage, ovaj nestašni mladunac sigurno je svom vlasniku napravio izvesni gubitak i minus u računici.

Građani su mišljenja da kad je već uspeo da utekne, da ga treba održati u životu.

(Telegraf.rs)

Video: Ko li je stigao ovo odbeglo prase u Zemunu: Živahno je trčkaralo ulicom, baš pred Božić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA