Vreme čitanja: oko 1 min.

"Snažan i veličanstven osećaj je dočekati Vaskrs na KiM": Emotivna poruka ministarke Grujičić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zato je danas veličanstveno dočekati Vaskrs na Kosovu i Metohiji, ovde gde smo tako blizu Nebu i velikoj, najvećoj ljubavi – prema Bogu i bližnjem

  • 2
Danica Grujičić Foto: Instagram/Danica Grujičić

Ministarka zdravlja Danica Grujičić danas je posetila Kosovo i Metohiju, gde je zajedno sa našim građanima dočekala Vaskrs.

Ministarka se putem Instagrama obratila građanima i podelila osećanja, budući da se nalazi na KiM.

- MIR BOŽIJI - HRISTOS VASKRSE! Dočekati Vaskrs na Kosovu i Metohiji, sa našim narodom koji ovde opstaje uprkos svim ovozemaljskim silama i silnicima – snažan je i veličanstven osećaj. Pećku Patrijaršiju, Gračanicu, Visoke Dečane nije podigla sila, nego nebeska snaga sasvim suprotna sili - ljubav. Mi lekari, svi koji lečimo i negujemo ljude, znamo da izlečenja nema bez ljubavi i pažnje prema pacijentu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Проф. др Даница Грујичић (@dr.danica.grujicic)

Naš narod, a najviše naš narod na Kosovu i Metohiji zna da sve te ljubavi nema ako nije od Boga. To je tajna našeg opstanka i ostanka na Kosovu i Metohiji, i ne samo ovde – na toj ljubavi naš narod živi svuda, čak i kada toga nisu sasvim svesni. Zato je danas veličanstveno dočekati Vaskrs na Kosovu i Metohiji, ovde gde smo tako blizu Nebu i velikoj, najvećoj ljubavi – prema Bogu i bližnjem! Danas kada slavimo pobedu života nad smrti nema lepšeg i svetijeg mesta na svetu nego proslaviti Vaskrs sa narodom koji pobeđuje svaki dan! Mir Božiji - Hristos Vaskrse! - napisala je Grujičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA