Vreme čitanja: oko 1 min.

Traga se za Novakom Lazićem (65) iz Crvice: Sestra Nada o čudnim okolnostima koje su prethodile nestanku

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Moj brat je poslednji put viđen u ponedeljak pre podne u Bajinoj Bašti. Popodne sam ga zvala, ali je njegov telefon bio nedostupan, što mi nije bilo čudno s obzirom da je u Crvici loš signal - kaže sestra nestalog čoveka

  • 0
Nestao Novak Lazić Foto: Privatna arhiva

Šezdesetpetogodišnji Novak Lazić iz sela Crvica kod Bajine Bašte, nestao je juče popodne. Njegova sestra, Neda Stojanović, jedina je koju ima od porodice, a kako kaže, čudne su okolnosti pod kojima je njen brat nestao iz kuće u kojoj živi sam.

- Moj brat je poslednji put viđen u ponedeljak pre podne u Bajinoj Bašti. Popodne sam ga zvala, ali je njegov telefon bio nedostupan, što mi nije bilo čudno s obzirom da je u Crvici loš signal - kaže sestra nestalog čoveka za Blic.

Iz sela Solotuša gde živi Neda je jutros došla u Crvicu da obiđe brata. Zatekla je otključana vrata njegove kuće, dok je Novakove ovce pronašla u komšijskoj njivi. Novakov novac i dokumenta pronašla je u kući što joj je ukazalo da se on iz Bajine Bašte juče vratio u Crvicu.

Komšije pomogle u potrazi

U zaseoku u kome je Lazić, živi još samo troje meštana. Neda se kod njih jutros raspitala da li su videli Novaka, ali svi su odgovorili odrečno. Komšije su joj danas pomogle u potrazi koja nije dala rezultata.

- Novak je voleo da popije, ali nije bio sklon problemima. Nikada se nije desilo da na duže ode od kuće, a da se ne javi, tek ne da ne zaključa vrata. Još više me brine što nije zatvorio ovce nego ih je ostavio u dvorištu, odakle su provalile u tuđe imanje - prenosi Neda Stojanović.

Sestra nestalog muškaraca iz Crvice ne zna kako je njen brat bio odeven kada je izašao iz kuće, a sve koji su eventualno videli njenog brata ili bilo šta znaju šta je sa njim od juče moli da se jave na telefon 0648475387.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA