Vreme čitanja: oko 2 min.

Potraga za nestalim Novakom završena tragično: Telo pronašla rođena sestra

Vreme čitanja: oko 2 min.

Telo nesrećnog poljoprivrednika nešto iza podne zatekla je Neda Stojanović, njegova rođena sestra

  • 0
Nestao Novak Lazić Foto: Privatna arhiva

Novak Lazić (65) iz bajinobaštanskog sela Crvica, kome se prekjuče popodne izgubio svaki trag, pronađen je mrtav u šumi na oko dva kilometra od kuće u kojoj je živeo sam.

Telo nesrećnog poljoprivrednika nešto iza podne zatekla je Neda Stojanović, njegova rođena sestra, koja je za bratom tragala od juče ujutro ne gubivši nadu da će ga naći živog, piše Blic.

- Više nemam nikoga od najbližih. Muž mi je umro 2018, na nesreću dece nisam imala, od danas više nemam ni brata. Čim sam juče videla u kakvom je stanju ostavio kuću znala sam da nešto nije u redu sa njim. Došla sam kući da uzmem ćebe da ga zamotam nesrećnog – ispričala nam je Neda koja živi u Solotuši, drugom bajinobaštanskom selu.

Da li je njen brat umro prirodnom smrću ili stradao na neki drugi način Neda trenutno ne zna. Čeka policiju i lekare da kažu svoje.

Novak je poslednji put viđen u ponedeljak pre podne u Bajinoj Bašti. Sestra ga je zvala u popodnevnim satima, ali je njegov telefonski broj bio nedostupan. Nije je to mnogo zabrinulo premda je, kaže, u Crvici loš signal mobilne telefonije i često se dešavalo da ne može da dobije brata.

Neda je juče ujutru došla iz Solotuše da obiđe brata. Prvo je primetila njegove ovce u komšijskoj njivi, ispostavilo se da Novak u ponedeljak uveče nije ni zatvorio stado u šupu, a ono je iz dvorišta provalilo u tuđe imanje.

Vrata Novakove kuće bila su otključana. Radio je bio upaljen što joj i nije bilo čudno jer ga je Novak retko i gasio. Međutim, zabrinuo ju je nered koji je zatekla u kući. U njoj je pronašla bratov novčanik i dokumenta.

- Novak voli da popije, ali nikada zbog alkohola nije pravio probleme. Nikada se nije ni dešavalo da ode od kuće na duže, a da se ne javi, naročito ne pod ovakvim okolnostima – pričala nam je Neda Stojanović sinoć, dok je još gajila nadu da će brata pronaći živog.

Sa trojicom komšija – jedinih u ovom zaseoku, za Novakom je tragala do sinoć, a potom se vratila u Solotušu. Danas je sa rođacima i komšijama, kasnije i sama, nastavila potragu koja se tragično završila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA