≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 20. april 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Naslovne strane Foto: Pixabay, Promo

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak 20. april 2023. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Prvi snimci sa mesta gde je pronađeno telo u fazi raspadanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odgovor JK

    19. april 2023 | 22:30

    Ako su muskarci samo donori sperme kao sto ti kazes voleo bih da mi odgovoris na jedno pitanje: ako muskarac dodje pred aparat i ubaci novac u njega i izadje coca cola, cija je cola, covekova ili od aparata ?

  • Carica Sveta

    19. april 2023 | 23:15

    Srbi na KiM neće izaći na Kurtijeve izbore. Specijalci se nisu povukli, neosnovano uhapšeni nisu pušteni iz pritvora, niko zaista ne odgovara za zločine i incidente koji se dešavaju. Nijedno pitanje nije rešeno. Samo se postavljaju novi ultimatumi o dokumentima, duge cevi parališu kretanje, Srbi se kriminalizuju. Vlada Srbije je donela neke zaključke, ali ih ne sprovodi. Ovo su činjenice. Nadam se i da vlast ali i opozicija u Beogradu razumeju situaciju. Ponekad mi se čini da ne razumeju. Kada vidim da se jedan ministar zadužen za socijalna i boračka pitanja bavi Mihajlom Obrenovićem, umesto proverom rada cenrtara za socijalni rad, koji su napravili toliko propusta sa tragičnim posledicama, pitam se ko vodi ovu državu. I zašto bi bilo koga bilo briga da li je 1983 promenila Srbiju i svet. Svet je nažalost ista rupa koju vode ludaci i mediokriteti. Čast izuzecima. Si je jedan od retkih sa vizijom dobrog , socijalno pravednog , modernog društva. Sa vizijom globalne bezbednosti. Cenila sam i pokojnog Abea, ali jedna lasta ne čini proleće. U zemlji izlazećeg Sunca. Ali skandalozno prisluškivanje Gutereša, genseka UN, od strane Pentagona, to je skandal koji jako podseća na epizode pred II svetski rat. I ako neko misli da će zaustaviti istinu, vara se. Eksplodiraće tamo gde niko ne očekuje. To su zakoni prirode.

  • alex 06

    20. april 2023 | 01:25

    Pa mi od uvek znamo da rec zapada ne vredi nista..kod njih vredi samo i isključivo to što je njihov interes..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA