Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigla građevinska dozvola: Sremska Mitrovica dobiće novu bolnicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sredstva za izradu projektno tehničke dokumentacije kao i za rešavanje imovinsko-pravnih odnosa obezbediće Grad Sremska Mitrovica dok će sredstva u iznosu od 4, 2 milijarde dinara obezbediti država preko Ministarstva za javna ulaganja

  • 0
Opšta bolnica sremska mitrovica Foto: Obsm.rs

Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici dobila je građevinsku dozvolu za planiranu rekonstrukciju postojećih objekata i izgradnju nove bolnice, prenosi RTV.

Sredstva za izradu projektno tehničke dokumentacije kao i za rešavanje imovinsko-pravnih odnosa obezbediće Grad Sremska Mitrovica dok će sredstva u iznosu od 4, 2 milijarde dinara obezbediti država preko Ministarstva za javna ulaganja.

Građevinsku dozvolu za ovaj projekat izdala je Gradska uprava za urbanizam. Prethodno je zatražena saglasnost viših nivoa vlasti jer je bolnica u nadležnosti AP Vojvodine. Za izrade projektno tehničke dokumentacije kao i za rešavanje imovinsko-pravnih odnosa u ovom projektu sredstva je obezbedio Grad Sremska Mitrovica.

Poslednji put dogradnja objekata u okviru kompleksa Opšte bolnice bila je pre 27 godina. Na konferenciji je novinarima predstavljeno idejno rešenje nove bolnice kojoj će gravitirati stanovnici iz čitavog Srema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA