≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Identifikovan učenik koji je bacio suzavac u školama u Novom Pazaru: Svi kašljali i odmah evakuisani

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niko od učenika i nastavnog osoblja nema nikakve posledice u ovom incidentu, a o svemu je obaveštena i školska uprava

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU Novi Pazar, identifikovali su učenika Tekstilne škole u tom gradu, za kojeg se sumnja da je danas oko 15 časova bacio suzavac u prostorijama Tehničke i Tekstilne škole, navodi Indeksonline.rs.

Podsećamo, dve srednje škole evakuisane su danas nakon što je u prostorijama bačen sizavac.

- Nastavnici su u 14.53 prijavili da je u školi bačeno nešto nalik suzavcu, što je počelo da izaziva jak kašalj kod učenika i predmetnih nastavnika – rekao je za Indeksonline direktor Tehničke škole Hido Ljajić.

Nastavnici i učenici su odmah evakuisani, a ubrzo je na lice mesta izašla i policija.

- Školski policajac Nenad Čalamara je odmah pregledao sve spratove, učionice i mokre čvorove, ali ništa nije pronašao. Nakon toga je obaveštena i Policijska uprava – dodao je Ljajić.

Prema informacijama, niko od učenika i nastavnog osoblja nije zadobio nikakve posledice u ovom incidentu, a o svemu je obaveštena i školska uprava.

- Ono što će škola uraditi što veće bezbednosti učenika i svih zaposlenih u školi, pojačati preventivne aktinvosti u školi i jačati svest kod svih o značaju bezbednosti i očuvanju zdravlja ( kroz tribine, radionice, odeljenjske zajednice) - zaključio je direktor škole Hido Ljajić.

(Telegraf.rs)

Video: Evakuisane dve škole u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA